BORTESEIER: Liv Sandvik-Kleppestø sikret seg en overlegen seier i Sverige.

Nærmer seg Norgestoppen

Kolbotn er i ferd med å feste grepet om bryte-Norge igjen.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har vært relativt magre for bryterne i Kolbotn IL. Den en gang så stolte bryteklubben slet både med topp og bredde en periode, men nå er de bokstavelig talt i ferd med å feste grepet på motstanderne igjen.

I helgen reiste sju brytere fra Kolbotn bryteklubb til Lidköping for å måle krefter mot internasjonal motstand. Våre utvalgte atleter banket selvsagt svenskene både gule og blå.

FOR EN GJENG!: Charlie Granlund-Jones, Mas Kjelland Halle, Liv Sandvik-Kleppestø, Oliver Granlund-Jones, Martin Aak, Idun Sandvik-Kleppestø, Vilfred Lekwal Gull, Petronella Lekhal kom hjem med seks gull og et sølv.

Det var totalt rundt 150 deltagere med i stevnet. De aller fleste var naturlig nok fra Sverige. Den norske delegasjonen bestod kun av Kolbotn-brytere, ispedd en gjest fra SP09.

Svenskene fikk virkelig kjørt seg på hjemmebane. Av samtlige sju deltakere tapte Kolbotn-bryterne kun én kamp hele dagen og endte opp med seks gull og én sølv. Martin Aak, som fikk gull, fikk også pokalen for beste bryter, og vant krysskast-konkurransen med en rekord på 23 kast på ett minutt.

STORTALENT: Martin Aak leverte virkelig varene i Sverige.

I tillegg til Aak sikret også Mas Kjelland Halle, Liv Sandvik-Kleppestø, Oliver Granlund-Jones, Idun Sandvik-Kleppestø, Vilfred Lekwal og Petronella Lekhal gullmedaljer. Charlie Granlund-Jones sikret seg på sin side sølv.

Sagt med andre ord: Kolbotn bryteklubb er i ferd med å bli Norges beste bryteklubb igjen.

Powered by Labrador CMS