6 AV 11. Disse seks, og ytterligere fem andre fra lokalmiljøet, utgjør vårt nye spaltistkorps: Øverst f.v.: Glen Emil Eriksen, Pernille Herje Haga, Vetle Vangstuen. Nederst f.v.: Nesanet Hailemariam, Ivar Nohr og Kjell Magne Bondevik.

Stjernelag til Oppegård Avis

Sjekk det nye stjernelaget som skal levere innhold i «Slik har vi det nå»-spalten.

En gammel statsminister gjør comeback, en ordfører får sin debut, flere spennende nykommere og flotte kontinuitetsbærere er fasiten for denne sesongens «Slik har vi det nå»-satsning.

«Slik har vi det nå» har vært en fast spalte siden oppstarten av Oppegård Avis, og er et kjærkomment avbrekk fra løpende nyhetsdekning. I alle år har Oppegård Avis åpnet for at utvalgte personer får fritt spillerom, til å mene noe om noe. Det har vært meget godt lesestoff, og det er ingen grunn til å tro noe annet om spaltistkorpset i 2024.

Spalten vil nå rullere mellom følgende skribenter: Oddbjørn Lager Nesje, Pernille Herje Haga , Vetle Vangstuen, Cecilie Pind, Glen Emil Eriksen, Nesanet Hailemariam, Ivar Nohr, Bibbi Neergaard, Christian Lund, Kjell Magne Bondevik og Marianne Mørk.

Kanskje også med noen ekstra overraskelser innimellom.

5 AV 11: Oddbjørn Lager Nesje, Marianne Mørk, Christian Lund, Cecilie Pind og Bibbi Neergaard skal også bidra i Slik har vi det nå-spalten.

Stolt redaktør

De fleste bør være kjent for lesere av Oppegård Avis, men dersom navnene ikke skulle ringe noen bjelle, lover vi å presentere de behørig, når deres tid kommer.

– Jeg er vanvittig fornøyd med våre elleve spaltister, og stolt over at de vil bidra til en enda bedre lokalavis. Miksen i både alder, kjønn og fag- og interesseområder, gjør meg trygg på at vi får mye variert og godt stoff her, sier redaktør Eskil Bjørshol.

– Og bare så det er sagt. Jeg var strålende fornøyd med forrige sammensetning også, men alle slike konstellasjoner trenger litt ny energi i blant. Så også hos oss. Tusen takk til dere som har skrevet kloke ord i våre spalter, sier han videre.

SIKRET SIGNERINGER: Oavis-redaktør Eskil Bjørshol har i beste fotballmanager-stil, gjort rokkeringer på laget.

Oppstart nå

Planen er å starte opp med første bidrag allerede denne helgen, og nytt av året er at teksten vi havne på trykk i helgene.

– Våre analyser viser at helgene er en god tid for godt lesestoff, og kloke tanker fra folk som på ulike måter preger «bybildet» i Oppegård, har vi klokkertro på, sier Bjørshol.

Han åpner som alltid for at alle kan sende inn ord til Oppegård Avis.

– Våre debatt- og kommentarspalter har alltid vårt åpne for innbyggerne i Oppegård, og er det fortsatt. Ønsker man å mene noe i lokalavisen, er det bare å bruke debatt@oavis.no, sier Bjørshol.

Vil du skrive på OAvis.no?

Våre debattspalter er åpne døgnet rundt, 365 dager i året. Vi som jobber i Oppegård mener det er svært viktig at vi har en levende debattseksjon og oppfordrer derfor folk til å delta i debatten. 

Leser du noe du reagerer på, eller har noe du vil ytre deg om? Bruk gjerne våre spalter, foran Facebook. 

Send dine meninger til debatt@oavis.no, så hører du fra oss.

Powered by Labrador CMS