BILDE: Tønnes Steenersen topper listen til FrP i forbindelse med kommunevalget. Her sammen med Liv Lønnum som er leder for FrP i Nordre Follo. I midten stortingsrepresentant Bård Hoksrud som er stortingsrepresentant og andre nestleder i Helse- og omsorgskomiteen.

Dette er kjernen i FrPs Kolbotn-satsing

Kolbotn stasjon og Sofiemyr idrettspark er to av FrPs åtte hovedpunkter for Kolbotn, Sofiemyr og Nordre Follo.

Publisert Sist oppdatert

Fremskrittspartiet vil at Kolbotn stasjon rehabiliteres og får universell utforming så raskt som mulig. Videre ønsker vi å utvikle Sofiemyr idrettspark sammen med private aktører til et topp moderne idrettsanlegg, kompetansesenter og næringspark.

Ifølge en fersk meningsmåling ligger det an til at FrP får minst fem representanter inn i kommunestyret etter valget. 

To av disse bor på Kolbotn, nærmere bestemt på Sofiemyr og på Ingieråsen.

De 8 viktigste sakene for FrP på Kolbotn:

1. Sofiemyr idrettspark utvikles i en masterplan til glede for idretten

2. Satsning på helse og eldreomsorg, herunder bygging av demenslandsby

3. Vi sier nei til eiendomsskatt.

4. Kolbotn stasjon rehabiliteres og får universell utforming

5. Alle som kjøper bolig må få tilgang til parkering, samt at det må være tilstrekkelig med gjesteparkering og parkering for bevegelseshemmede

6. Vi ønsker 3 timer gratis parkering på alle kommunale parkeringsplasser og sier nei til bompenger

7. Ta initiativ til samarbeid med Politiets nasjonale beredskapssenter og Politihøgskolen om å bygge utdanningskapasitet på Sofiemyr i kombinasjon med idrettsanlegget til Kolbotn Idrettslag

8. Innlede diskusjon med forsvaret om etablering av en sikkerhetshøyskole på Sofiemyr

Fokus på Kolbotn og Sofiemyr 

Etter valget står det sentralt for alle partier å følge opp det de har forpliktet seg til i programmet. FrP ønsker å gjøre Nordre Follo til en attraktiv kommune og vi ønsker å gjøre to viktige grep på Kolbotn. Fokus på Kolbotn sentrum og Kolbotn stasjon, samt lage og gjennomføre en masterplan for Sofiemyr stadion-området.

– Vi ønsker å utvikle et spennende bolig- og næringsprosjekter sammen med Kolbotn Idrettslag. To områder har fått vårt idrettspolitiske fokus i kommunen: Idrettsplassene på Sofiemyr og Vevelstad, sier Tønnes Steenersen som er 1. kandidat for FrP. 

I tillegg ønsker vi at Nordre Follo skal være en JA- kommune. Fremskrittspartiet vil jobbe for at innbyggere og næringsliv oftere skal oppleve JA når de henvender seg til kommunen. Vi vil ha en kommune med mindre byråkrati, køer og krav, innbyggere og næringsliv skal oppleve en kommune som raskere og enklere behandler søknader og stiller seg positive så lenge det ikke finnes sterke grunner til å si nei.

– Vi har også markert klart at vi ønsker å få til en ordning med 3 timers gratis parkering på alle kommunale parkeringsplasser. Vi mener også at alle som kjøper bolig må få tilgang til parkering.

BILDE: Karin Kværner er 2. kandidat på Nordre Follo sin liste til kommunevalget 11. september.

7 fotballbaner stort område 

– Videre ser vi at Kolbotn, hvor jeg bor, kan utvikles til glede for idretten. Spesielt gjelder det på det 7-fotballbaner store Sofiemyr området, sier Bjørn Richard Johansen som er 3. kandidat på FrP listen. 

– Det kan gjøres på en måte hvor også Kolbotn Idrettslag vil bli en vinner ved å ta del av inntektene ved å utvikle området sammen med private aktører. Det vil også gi rom for å bruke kommunens midler på andre viktige områder og således vise respekt for kommunen, dine og mine penger.

NY I KOMMUNEN: Bjørn Richard Johansen er innflytter og har engasjert seg i å utvikle Kolbotn, Sofiemyr og Nordre Follo.

– FrP vil satse på en fremtidsløsning som inkluderer både idrettsanlegg, innendørs og utendørs bane, leiligheter, skole, næring og parkering, sier Bjørn Richard Johansen. Gjerne i samarbeid med Politiets nasjonale beredskapssenter og Forsvaret som trolig har behov for mer utdanningskapasitet som konsekvens av den nye sikkerhetssituasjonen i Europa og sikringen av østlandsområdet. Samlokalisering sammen med en topp moderne og miljøvennlig idrettsarena på Sofiemyr er perfekt.

Kolbotn Stasjon er Kolbotn Sentrum 

– Fremskrittspartiet støtter fullt opp om at Kolbotn stasjon rehabiliteres og får universell utforming, sier Nicklas Olsen Hoff som er 4. kandidat og som bor på Sofiemyr. 

LOKAL: Nicklas Olsen Hoff (t.h.) er vokst opp og bor på Sofiemyr. Han er 4. kandidat på FrP sin liste. Her sammen med Tønnes Steenersen som er FrPs toppkandidat. Nicklas Olsen Hoff har sittet som utvalgsmedlem i OIK – Oppvekst, idrett og kultur i de siste fire årene.

Her vil vi også berømme Sigmund Larsen, Halvor Eikeland og Lasse Tenden som har utgjort en prosjektgruppe som har jobbet for å få fortgang i saken om ny stasjon på Kolbotn. Nå har Bane Nor signalisert at de får fortgang i prosjektet og det vil vi støtte helhjertet om vi får flertall etter kommune- og fylkestingsvalget 11. september, understreker Nicklas Olsen Hoff.

BILDE: Partileder Sylvi Listhaug og stortingsrepresentant Hans-Andreas Limi fra FrP i Akershus besøkte nylig Kolbotn stasjon. I midten Liv Lønnum som er leder for Nordre Follo FrP. De støtter fullt opp om at den må få universell utforming.

– De har gjort en fantastisk innsats og vi heier på prosjektet som også må understøttes med maksimal support fra kommunens politiske og administrative ledelse. Det vil vi i FrP om vi gjør et godt valg og får din stemme.

NB: Dette er betalt innhold fra FrP. Redaksjonen i Oppegård Avis har ikke vært involvert i produksjonen av saken.

Powered by Labrador CMS