TIL TOPPS: Coop Mega Kolbotn gikk til topps i Årets Matgledebutikk i klassen for fullsortimentsbutikker. Fra venstre: Elena, Kristian, Joakim, Camilla, Temel, Rune, Elham, Håkon Eldøy og butikksjef Vincent Blom.

– Dette betyr utrolig mye for oss

Dagligvarebutikken på Kolbotn torg gikk helt til topps i prestisjekonkurranse.

Publisert

Matbutikker og bedrifter over hele landet har deltatt i den prestisjetunge konkurransen om hvem som skaper mest matglede for kundene sine.Beitostølen Helsesportsenter stakk av med seieren i Årets Matgledebedrift, mens Coop Mega Kolbotn og Rema 1000 Skogen sikret seg førsteplassene i kategoriene fullsortiment og lavpris i Årets Matgledebutikk.

– Betyr utrolig mye

Sist torsdag var det jubel i butikken på Kolbotn torg.

– Dette betyr utrolig mye for oss! Det falt en liten tåre da navnet vårt ble ropt opp. Det er så tøff konkurranse i dagligvarehandelen at man må finne en måte å skille seg ut på om man skal lykkes. Vi gjør det med matglede, og vi ser på salgstallene våre at det virker, sier butikksjef Vincent Blom i Coop Mega Kolbotn, vinneren av Årets matgledebutikk fullsortiment.

Han mener prisen er en bekreftelse på hvor fantastisk dyktige kolleger han har i butikken. Blom overtok som butikksjef på Coop Mega i begynnelsen av mars i år, og har ledet butikken med stødig hånd gjennom krevende koronatider.

– Prisen viser hvor mye bra vi klarer å gjennomføre sammen for kundene våre. De setter stor pris på kvalitet, tilbud og generell matglede. Derfor er det utrolig inspirerende å få vise frem butikken vår med matgleden i fokus, sier Vincent Blom til Oppegåd Avis.

Smaksopplevelser og matglede

Den årlige Matglede-kåringen arrangeres i samarbeid med TINE og bransjebladet Dagligvarehandelen, og går til butikker og bedrifter som fremmer smaksopplevelser og matglede i verdensklasse.

Konkurransen regnes som de høysthengende prisene i bransjen. Koronapandemien satt en effektiv stopper for den høytidelige og storslåtte utdelingen, men vinnerne ble offentliggjort i en digital utgave sist torsdag.

PS! Saken fortsetter under bildet!

GOD STEMNING: Jubelen sto i taket hos Coop Mega Kolbotn torsdag da det ble kjent at de stakk av med seieren innen Årets Matgledebutikk, fullsortiment.

Årets Matgledebutikk er en tradisjonsrik konkurranse som gikk av stabelen for femtende gang i år. Nesten 100 butikker fra hele Norge har deltatt i konkurransen. Fokus på matglede har vært ekstra viktig i år, og både små og store butikker har bydd på inspirasjon og matopplevelser til folk i en annerledes hverdag.

Powered by Labrador CMS