VARME TANKER: – Mine varmeste tanker går til de nærmeste pårørende, sier ordfører Hanne Opdan.

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

– Dette minner oss igjen på hvor hardt denne pandemien rammer så mange, sier ordfører Hanne Opdan.

Publisert

Onsdag ettermiddag sendte kommunen ut pressemelding om at en fjerde person tilknyttet koronautbruddet ved Solborg bo- og aktiviseringssenter i Ski er gått bort.

– 8. desember døde en eldre person som var innlagt ved kommunens korona-avdeling ved Langhus bo og servicesenter, hvor smittede beboere ved Solborg bo og aktiviseringssenter er isolert, skriver kommunen i pressemeldingen.

– Mine varmeste tanker går til de nærmeste pårørende, sier ordfører Hanne Opdan.

– Dette minner oss igjen på hvor hardt denne pandemien rammer så mange. Mine tanker går også til ansatte ved Solborg, som opplever å miste flere pasienter i løpet av kort tid til Covid-19, sier ordføreren.

Triste dager ved Solborg

Konstituert virksomhetsleder ved Solborg Anne Misje, forteller at mange påvirkes av nok et dødsfall på Solborg.

– Vi er alle sterkt preget av situasjonen. Vi har mistet fire av våre beboere til korona. Vi forsøker så godt vi kan å ta vare på hverandre og pårørende, men dette er en ekstremsituasjon og vi kan ikke si noe annet enn at dette er krevende, sier hun. Vår medfølelse og våre tanker går til alle som har mistet en av sine til Covid-19 ved Solborg, sier Misje i pressemeldingen.

Syvende dødsfall i Nordre Follo

Dødsfallet er det fjerde dødsfallet ved avdelingen og blant de smittede beboerne ved Solborg. Dette er det syvende dødsfallet i Nordre Follo kommune som følge av Covid-19. Solborg bo og aktiviseringssenter har 25 smittede tilknyttet utbruddet, hvor fire beboere er døde.15 av de smittede i utbruddet er ansatte. Det er ikke påvist nye smittetilfeller ved Solborg siden 1. desember.

Solborg bo- og aktiviseringssenter har åpnet for pårørende, men med samme smittevernregler som før. Også Dagsenteret er åpent for brukere igjen nå, skrier kommunen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS