SMITTETILFELLE: 21 personer tilknyttet Sofiemyråsen barnehage er satt i karantene som følge av smittetilfellet.
SMITTETILFELLE: 21 personer tilknyttet Sofiemyråsen barnehage er satt i karantene som følge av smittetilfellet.

Koronasmitte ved både skolen og barnehage på Sofiemyr

Over 20 personer er satt i karantene ved både Sofiemyr skole og Sofiemyråsen barnehage.

Publisert

Mandag gikk det ut informasjon til foresatte ved Sofiemyr skole om at en person tilknyttet skolen er smittet av korona.

Kommunen gikk ut med informasjon kl 1340. Ti minutter gikk også kommunen ut med informasjon om at en person tilknyttet Sofiemyråsen barnehage også har fått påvist koronasmitte.

– 21 personer er satt i karantene som følge av smittetilfellet. Alle berørte har fått informasjon og vil kontaktes av smittevernteamet i kommunen. Alle i karantene vil bli oppfordret til og få tilbud om testing, skriver kommunen i pressemelding.

Sofiemyråsen barnehage er en privat barnehage, og har 59 plasser fordelt på fire avdelinger.

23 i karantene på skolen

Smittetilfellet ved Sofiemyr skole ble påvist sent søndag kveld. 23 personer er satt i karantene som følge av det. De berørte fikk beskjed søndag kveld, ifølge skoleinspektør Thomas Stokke Brandsgård.

Han skriver at alle som er satt i karantene kontaktes fortløpende av smittevernteamet i kommunen, og at alle i karantene vil få tilbud om testing. Undervisning ved skolen for øvrig og SFO går som normalt.

– Det viktigste nå er at ansatte eller elever som har symptomer på sykdom ikke kommer på skolen, og at smittevernregler følges som normalt, sier assisterende kommuneoverlege Monica Viksaas Biermann i en pressemelding fra Nordre Follo kommune.

Powered by Labrador CMS