Økt smitte på Sofiemyr og Tårnåsen

Det er registrert flere nye smittetilfeller ved flere kommunale virksomheter på Sofiemyr og Tårnåsen.

Publisert

Fredag ettermiddag ble det meldt om ytterligere to smittede tilknyttet smitteutbruddet ved den kommunale omsorgsboligen i Bregneveien bofellesskap på Sofiemyr.

Akkurat nå er det påvist smitte hos totalt ni personer. 21 personer er satt i karantene. De nyeste smittetilfellene medfører ikke at flere settes i karantene, men noen dagers utvidet karantenetid for enkelte av nærkontaktene.

Samtidig ble det meldt om ytterligere ett smittetilfelle ved kommunale omsorgsboliger ved Blåbærskogen bofellesskap. Her er det registrert totalt to smittede. Det nyeste smittetilfellet har medført at ytterligere en person er satt i karantene. Totalt fire personer er satt i karantene.

Det er også meldt om ytterligere ett smittetilfelle tilknyttet 1. trinn ved Tårnåsen skole. Det er registrert totalt tre smittede tilknyttet skolen. Til sammen er 52 personer satt i karantene. Det nyeste smittetilfellet medfører ikke at flere blir satt i karantene.

Fredag ettermiddag ble det også meldt om ett smittetilfelle med tilknytning til 10. trinn ved Fløysbonn skole på Sofiemyr. Ti personer tilknyttet skolen er satt i karantene.

Tidligere i dag har kommunen også meldt om smitte ved Hareveien barnehage på Tårnåsen.

Powered by Labrador CMS