Jannicke Holmgreen Lorentzen overrasket Frode Kippe med å omdøpe det største hotellrommet på Scandic Lillestrøm til Kippesuiten.

Sjekk hva Frode Kippe fikk til 40-årsdagen!

Det største hotellrommet på Scandic Lillestrøm ble omdøpt til Kippesuiten, og på Åråsen ble et VIP-konsept oppkalt etter kapteinen fra Kolbotn.

Det ble en hektisk bursdag for cupfinalehelten Frode Kippe, cupfinalehelten fra Oppegård, som nylig ble 40 år, melder LSK på sine nettsider

Som første spiller ankom han garderoben på Åråsen på bursdagen sin klokka 08.15. Der hadde sportskoordinator Tor Arne Solberg vartet opp med ballonger på plassen til jubilanten.

Så ventet en knallhard treningsøkt med laget i LSK-hallen. Før det ble en markering under lunsjen på Åråsen. En rekke kjente fotballprofiler hadde sendt inn sin hilsen til LSK-kapteinen - deriblant tidligere lagkamerat i Liverpool, Jamie Carragher.

Daglig leder Robert Lauritsen kunne deretter fortelle at et område på VIP'en fra og med nå skal hete Kippes corner - som en gest fra klubben.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Fikk hotell-overraskelse

CUPFINALEHELT: Frode Kippe imponerte alle under cupfinalen.

Etter seansen tok klubben med en intetanende Frode Kippe til sentrum av Lillestrøm. På det nye Scandic-hotellet ble han møtt av hotellsjef Jannicke Holmgreen Lorentzen da han gikk ut av heisen i 12. etasje. Midtstopperen ble eskortert inn i det aller største hotelletrommet. Som fra og med i dag heter Kippesuiten.

– Det er viktig for oss å sette pris på lokale helter, sa Jannicke Holmgreen Lorentzen til LSKs hjemmesider etter overrekkelsen.

Les også: Les stort portrettintervju med Kippe

– Det var mye oppmerksomhet på én dag. Jeg er utrolig stolt og glad. Det er artig å bli satt pris på. Det setter jeg veldig stor pris på også. Dette var et fantastisk rom. Jeg har ikke sett noe bedre på mine 20 år i Lillestrøm. Denutsikten i tillegg, sa fotballhelgen selv til klubbens eget nettsted. 

Hotellsjefen kunne tillegge at LSK-kapteinen vil få tilgang til Kippesuiten resten av livet til «Kippe-pris».

NB! Saken fortsetter under bildet!

Jannicke Holmgreen Lorentzen overrasket Frode Kippe med å omdøpe det største hotellrommet på Scandic Lillestrøm til Kippesuiten.

Helt på banen - helt fra Oppegård

Frode Kippe har oppnådd mye i løpet av sin fotballkarriere, som startet på løkka her hjemme i Oppegård. 

Nylig kunne du i Oppegård Avis lese en eksklusiv prat med Kippe, hvor han snakket om alt fra oppveksten på Trollåsen, hvorfor Kolbotn utvikler så få toppspillere, sin egen lysende kombinertkarriere, legendestatusen i Lillestrøm og tiden i Liverpool FC og selvfølgelig cupfinalen 2017, hvor han ble den store matchvinneren.

Med unntak av et halvår i Lillestrøm og årene i Liverpool, har han bodd i Oppegård. Oppveksten på Trollåsen var aktiv med fotball hele sommerhalvåret og langrenn og skihopp den andre halvdelen. Faktisk var han ansett som en større talent med ski på beina, enn med ball.

Les også: Les stort porterttintervju med Frode Kippe

– Jeg var et vel så stort talent i hopp og kombinert, og jeg vant både hopp og kombinert i Donald Duck-lekene, som var det største på den tiden, mimrer Kippe.

TILBAKE PÅ LØKKA: Det var her, på løkka på Trollåsen, eventyret startet. Bildet ble tatt i forbindelse med Oppegård Avis sin romjulsprat med fotballhelgen.

 NB! Saken fortsetter under bildet!

Satset på fotball

Så i 93-94 la han hoppdressen i skapet for godt og satset på fotball. Det var først et par-tre år senere han skjønte at han kunne bli god.

– Jeg kom inn i et veldig godt treningsmiljø på Kolbotn og klarte å etablere meg på A-laget, med en trener som heter Trond Schølberg. Han så potensialet mitt tidlig, forteller Kippe.

Les også: Er med på toppserielaget også i 2018

CUPFINALEHELT: Frode Kippe imponerte alle under cupfinalen.

Det var for øvrig også Schølberg som har æren for at Kippe endte som midtstopper, for frem til da trakterte kraftstopperen rollen som venstrekant(!).

Les også: Er med på toppserielaget også i 2018

PÅ HJEMMEBANE: Frode Kippe er fra Oppegård. Her er han fotografert foran Kolben i forbindelse med et juleintervju med Oppegård Avis.

Ingen krise

Selv om Kippe ble 40 år 17. januar, så er det ingen krise på gang! Det blir verken øredobb, motorsykkel, Birken eller annet, klassisk 40-årskriseaktig. 

– Haha, nei jeg gjør egentlig ikke det. Jeg registrerer at jeg blir 40 og jeg blir påminnet det hele tiden, men jeg tenker ikke så mye på det. For fire-fem år siden irriterte det meg litt at alle skulle mase om når jeg skulle gi meg, men nå er jeg helt avslappet til det. Ja, jeg er straks 40, men jeg føler meg ung. Jeg har opplevd, og opplever fortsatt, ting jeg alltid har hatt lyst til, så jeg føler ikke på noe krise nei, ler han i intervjuet, som du forøvrig kan lese i sin helhet ved å trykke her!

Powered by Labrador CMS