Kolbotn er cupmester!

Det ble svært spennende, men Kolbotn J16 vant til slutt 3-2. Se bildene!

Publisert

– Nå er jeg rett og slett rørt. Dette har vi jobbet med i 10 år, sier trener Pål Wirak.

Etter en nervepirrende avslutning, rodde Kolbotn seieren i land og vant 3-2 over Herd fra Ålesund.

Cupfinalen i Telenor Arena startet strålende for Kolbotn-jentene. Julie Kristina Solskjær ordnet 1–0 etter åtte minutter. Det så ut som et innlegg, men ballen gikk i bue over keeper og i lengste hjørnet.

Tett mellom målene

Ikke lenge etterpå utlignet Herd, nesten på identisk vis som Kolbotns ledermål.

Nå kom målene tett. Like etter Herd-utligningen, gikk Kolbotn igjen opp i ledelsen. Marte Enger fyrte ballen rett i mål.

Noen minutter økte Emma Østvold til 3-1. Østvold ble for øvrig utnevnt til kampens beste spiller.

Spenning mot slutten

Herd snappet opp et tilbakespill og reduserte til 3-2 da det gjensto snaue 10 minutter av kampen. Kolbotn ble presset mot slutten, men holdt igjen for sunnmøringene. Spillerne på innbytterbenken sprang jublende på banen da dommeren blåste av kampen.