DEMENSKORET: Nordre Follo Demenskor har Villa Sandvigen som sitt faste øvingssted og skal holde konsert her 9. mai.

Setter opp ekstrakonsert

9. mai er det tidenes første konsert med demenskoret i Nordre Follo. Nå er det også klart at det blir en heidundrende ekstrakonsert 23. mai. Her sikrer du deg billett.

Publisert

9. mai vil noen ganske få, og veldig heldige, tilhørere få gleden av å høre demenskoret fremføre sin aller første konsert. Da er det korets faste øvingssted, Villa Sandvigen, som er arena.

Siden den koselige restauranten har et relativt begrenset antall plasser, vil det trolig glede svært mange at det nå er bestemt at koret også inviterer til en storstilt ekstrakonsert i Rådhusteateret i Ski, 23. mai klokken 17:00.

– Vi valgte opprinnelig Villa Sandvigen fordi det er trygge og gode omgivelser for kormedlemmene, men etter en nøye vurdering har vi kommet frem til at vi setter opp en ekstrakonsert i Rådhusteateret. Her er det plass til mye mer publikum og vi håper mange vil komme, sier Gunn Elise Saltveit, frivilligkoordinator i Nordre Follo kommune.

Billetter til dette flotte og spesielle arrangementet koster 100 kr for voksne over 20 år, og dette vil i all hovedsak gå til å drifte koret videre.

Her finner du en lenke til billetter: https://bit.ly/3Lr8z3w

I tillegg til å støtte koret og sikre korets fremtid ved å kjøpe billett til konserten, kan du også bidra på denne måten (åpen sak):

Rørende øyeblikk

Nordre Follo Demenskor hadde sin første øvelse i februar, og har siden det øvd inn et repertoar av kjente norske og engelske sanger. Oppegård Avis var til stede på en av øvingene på Villa Sandvigen, og vi kan gå god for at dette blir en flott konsert for publikum.

Koret ledes av dirigent Kristin Fredbo Gramstad og pianist Ann-Margreth Ånestad, samt et mylder av velvillige medhjelpere.

Powered by Labrador CMS