DISTRIKTSMESTERSKAP: Her er de tillitsvalgte i korpset under premieutdelingen på DM. Fra venstre står Kristian Egge-Jordheim, Sarah Dahl, Simen Elgsås og Anders Egge-Jordheim.

Sofiemyr skolekorps slo til!

Sofiemyr skolekorps er intet å kimse av! De kom på en tredjeplass i distriktsmesterskapet forrige helg.

Forrige helg, 15. april, var det korps i lange baner på Lørenskog. Det var nemlig distriktsmesterskap (DM) for skolekorps, og vårt eget korps fra Sofiemyr kom på en tredjeplass.

– Vi har vel vært med omtrent hvert år siden starten. Det var god stemning, og barna hadde det gøy, sier kommunikasjonsansvarlig i korpset, Gry Pladsen.

Les også: Inviterer til en herlig jazzopplevelse!

Det var hovedkorpset som kom på tredjeplass, og de konkurrerte mot åtte andre korps. Juniorkorpset deltok også i distriktsmesterskapet, og fikk klang og musikalitetsprisen i klassen for juniorkorps, så det lover godt for fremtiden.

Saken fortsetter under bildet. 

I rute til NM

KONSERT: Sofiemyr skolekorps under distriktsmesterskap i skolekorps i Lørenskog 15. april.

De synes det er godt å vite at korpset er i rute til NM, som de selvfølgelig også skal være med på. Det er NM for skolekorps i Bergen i slutten av juni hvor de håper å kunne hevde seg i toppen.

STOLT: Gry Pladsen i Sofiemyr skolekorps skryter av det høye nivået.

Les også: En eksepsjonell familie

– Det er fint å vite at vi ligger i teten, og nå har vi over to måneder til å øve på, så dette skal gå bra, sier Pladsen.

Høyt nivå

Det var konkurransepå lørdag og sønag, og Sofiemyr skolekorps er i øverste sjiktet. Det er 57 medlemmer totalt i korpset, hvorav førti er i hovedkorpset. Gjennomsnittsalderen i hovedkorpset er 14 år.

Les også: Hasfjord-Lias beste turtips!

DISTRIKTSMESTERSKAP: Her er de tillitsvalgte i korpset under premieutdelingen på DM. Fra venstre står Kristian Egge-Jordheim, Sarah Dahl, Simen Elgsås og Anders Egge-Jordheim.

– Vi holder svært høyt musikalsk nivå og har vunnet toppdivisjonen i NM for skolekorps hele syv ganger siden 2004. Det musikalske nivået er langt over det gjennomsnittlige voksne korps ligger på, sier hun.

 

Powered by Labrador CMS