TURGLAD GJENG: Fra venstre ser du Anna Tidemandsen Larsen, Jenny Tidemandsen Larsen (bak), Nikoline Alnes, Vårin Sætra Schefte, Kristine Meinert Rød (foran), Pernille Wardenær, Andreas Lefdal, Christiane Stormo, Hedda Bjørnstad og Gro Nergård.

DNT Ung er i gang!

Se hit, alle turglade mellom 13-26 år! Nå er nemlig DNT Ung Oppegård i gang!

Publisert

Det var denne gjengen som sammen dro til Kloppa forrige søndag i regi av DNT Ung Oppegård!

Det er førsteklassingene på toppidrettslinjen ved Roald Amundsen Vgs Pernille Wardernær, Vårin Sætra Schefte, Kristine Meinert Rød og Gro Nergård som har gått sammen og dannet turlaget.

GRILLKOS: Ingen søndagstur uten et skikkelig bål, eller hva?

God, gammeldags søndagstur

Turen inneholdt akkurat det en høstlig søndagstur skulle gjøre med leker, konkurranser, grilling, og til og med bading! Turlaget stod for maten, og de lagde pizza på bål!

– Det var kjempegøy! Vi anser turen som vellykket, sier Gro Nergård.

Du må ikke være medlem for å bli med på turene, men dersom du melder deg inn, får du blant annet halv pris på turisthytter i det ganske land. DNT Ung er for alle mellom 13-26 år.

PS! Saken fortsetter under bildet!

I FYR OG FLAMMER: Det var ikke måte på all aktiviteten som tok sted ved Kloppa sist søndag. Til og med bål-yoga!
BÅL-PIZZA: Her viser Gro Nergård stolt frem den ferdige bål-pizzaen.

Flere turer i vente

Ungdommene hadde virkelig kost seg, og ser fram til flere turer.

– Neste tur blir forhåpentligvis en kanotur nå i høst hvis det passer med været. Også skal vi arrangere skøytetur til vinteren! Vi håper flere blir med neste gang! Sier Nergård.

Jentene sier de satser på å få opp en Facebook-side ganske snart, slik at andre kan enkelt holde seg oppdatert på kommede turer.

Fast program

FORFRISKENDE: Det ble til og med tid til et aller så lite bad!

Det var representant for Barnas Turlag, Espen Sverreng, som fikk anvaret for å finne ungdommer som kunne starte DNT Ung. Han jobber på Flåtestad skole, og hadde en idé om hvem han kunne spørre.

– Vi satser på at denne gjengen har et godt nettverk som kan få med seg flere på tur, og at vi kan lage et fast program for hele neste år, så det er enklere for andre å planlegge, sier han. 

 

Powered by Labrador CMS