Elisabeth M. Storødegård eier Dyrego på Kolbtn Torg. Til helgen arrangerer hun poolparty for hunder for fjerde gang på rad.

Full fest for Fido

Lørdag 18. juni arrangerer Dyrego Kolbotn Dog poolparty på Jan Baalsruds plass.

Publisert Sist oppdatert

– Det begynner å bli tradisjon. Vi har lyst til å gjøre noe for hundene i nærmiljøet, forklarer butikkeier Elisabeth Storødegård om bassengfesten som arrangeres for fjerde gang.

– Det er mange hunder og hundeeiere i Nordre Follo, og det er veldig sjeldent noen gjør noe for dem. Dette er et arrangement for alle som liker hunder, sier butikkeieren.

Festen som blir av det fuktige slaget skjer altså på lørdag den 18. juni kl. 11-13.

– Vi skal ha masse aktiviteter for både to og firbeinte. Det blir goodiebag til alle hundene, konkurranser, bassenger, musikk, fotovegg, gratis pizza og is til eierne og masse annet, forteller den engasjerte butikkeieren.

FIRE PILS OG EN PIZZA: På Lørdag kan hundene, eventuelt deres eiere, kjøpe hundepizza og hundepils til en hyggelig pris. På bildet ser du Thea Indrebø (24).

Kullebunden sponser pizza til eierne

Dyrego har inngått en avtale med Kullebunden spiseri som sponser pizza til eierne. Men ellers handler dagen først og fremst om de firbente.

Butikkmedarbeider Thea Indrebø forteller at tanken bak arrangementet er å ha en hyggelig dag med hundeiere og deres hunder, og at det gjøres ordentlig stas på hundene.

Og siden det er poolparty vil det bli flere bassenger å dyppe seg i, hvorav et av disse kommer til å ha en fontene. Ellers får hundene muligheten til å ta bilder foran en tropisk bildevegg for å virkelig understreke stemningen.

Som om ikke det var nok blir det lykkehjul med premier, og gode tilbud på varer fra butikken generelt. Det blir også salg av hundepizza og hundeøl til en hyggelig pris.

Et hundeliv, sa du? Ja, det er kanskje ikke så verst, det.

Powered by Labrador CMS