«SKYT OVER MEG!»: Jentene er både til å stole på og såpass gode at fotografen følte seg relativt trygg selv i denne noe utsatte posisjonen.

Disse jentene hjelper deg å bli kvitt juletreet

Denne håndball-glade gjengen hjelper deg med å rydde ut jula.

Publisert Sist oppdatert

Kolbotn J14 ønsker å hjelpe deg – og på samme tid hjelpe seg selv. Nå trommer jentene sammen en dugnad, der de vil hente gamle juletrær i gamle Oppegård kommune. Og har du pant du vil bli kvitt, er det bare å ta kontakt allerede nå. Målet til jentene er å finansiere fremtidige treningsleirer, som skal styrke samholdet i den talentfulle gruppen.

Slik bestiller du hjelp fra KIL J14:

Henting av juletre: Vipps 150 kroner til 98625372 (Alice Tonga Aune) innen 2. januar (gjør det gjerne med en gang). Skriv gateadresse og ønsket uke i meldingsfeltet. Hentingen skjer torsdag i uke 1. og uke 2.
Henting av pant: Send sms med adresse til ett av følgende nummer:
Alice Tonga Aune: 986 25 372
Karina Kristiansen: 907 35 737
Elisabeth Sagevik: 930 61 736

Henting av pant skjer fortløpende, i tillegg vil jentene gå dør til dør mandag 2. januar. Du kan velge om du setter tomflaskene ut, men jentene ringer gjerne på hos deg.

– Vi hadde en fantastisk treningsleir i Ørje i sommer, både med tanke på det som skjedde på banen og det sosiale utenfor. Det vil vi gjerne veldig gjerne gjenta, sier dugnadsansvarlig Karina Kristiansen.

Torsdag i uke 1. og 2. kan jentene bestilles til henting av ditt gamle juletre. Juletrærne blir kjørt til miljøstasjonen for kyndig videre håndtering. Det koster 150 kroner å få hentet juletreet.

Ønsker du å gi bort panten din, kan det gjøres allerede nå. Bestill henting på SMS, så kommer en håndballjente på døra innen kort tid. Jentene vil også ringe på rundt om i kommunen 2. januar for å samle inn pant. Det er gratis å bli kvitt tomflaskene – mot at jentene får beholde panten, naturligvis. Se en egen faktaboks for hvordan du bestiller hjelp fra Kolbotn J14.

Vil bli best i Norden

Gjengen på 21 spillere er blitt blant landets beste håndballag i sin klasse. Førstelaget er så langt ubeseiret i regionserien og er allerede klare for A-sluttspillet, mens andrelaget hevder seg godt på nivået under.

Forrige sesong ble jentene, som er født i 2008, blant annet regionmestre på nivå 1, vinner av temaserien og tok en sterk internasjonal bronsemedalje i verdens største håndballturnering - Partille Cup i Göteborg.

I romjula returnerte laget til Göteborg der de basert på tidligere meritter ble invitert til det uoffisielle nordiske mesterskapet Norden Cup. Her møtes de sterkeste lagene fra alle de nordiske nasjonene. Mot tøff motstand endte jentene på en solid 11. plass.

Ivrige

Det er høyt tempo og full konsentrasjon (nesten) hele tiden når Kolbotn J14 trener i Sofiemyrhallen. Totalt har jentene opptil fire treninger i uka, i tillegg til kamper i helgen.

– Det er en ivrig, treningsvillig og fin gjeng, forteller Karina Kristiansen. Hun har vært en del av trenerteamet for jentene i seks år, før trioen Erik Hedlund, Jenny Anseth og Synne Nes tok over ansvaret i sommer.

VIL BLI BEDRE: Kolbotn Håndball J14 er blant landets beste lag i sin klasse. De ønsker seg på treningsleir, og kommer gjerne og henter både gamle juletrær og pant hos deg. Bak fra venstre: Ingrid Sønsterud-Kroken, Vilde Kristine Sagevik Ludt, Mari Jensen Tunes, Sina Marie Frogner, Agnes Jule Reid, Adina Kristiansen, Angelia Lian, Mathilde Løvstad, Hedda Maurset, og Ragnhild PaulsenMidten fra venstre: Mina Dancke Markussen, Emilie Tonga Aune, Sara Helen Jensrud, Maren Marie Blomquist, Isabell Lien og Victoria Santamaria. Foran: Ebba Niss og Minja Savic. Ikke til stede da bildet ble tatt: Melina Morik, Mia Holland-Hverven og Elise Bergersen Jensen.
Powered by Labrador CMS