Eiendom

MIDT I SMØRØYET: Anders Foss (t.v) og Truls Myrbråten hos Foss og Co mener Kantorbekken terrasse har prima beliggenhet, og gleder seg til å komme i gang med salgstrinn to.

Ettertraktet i Kantorveien

Kantorbekken Terrasse skal bestå av totalt 100 leiligheter. Nå er salgstrinn to lansert.

Publisert

Eiendomsmegler Foss & Co har solgt over halvparten av leilighetene i salgstrinn én av prosjektet Kantorbekken Terrasse. Prosjektet består av leilighetsblokker posisjonert i terrenget i Kantorveien, med utsyn mot Kantorbekken. Kantorbekken som har ligget i rør i flere år skal åpnes.

– Dette er jo virkelig indrefileten på Kolbotn med den unike kombinasjonen av sentrumsnært, samtidig som det ikke er i sentrum, stille og rolig, med kort avstand til alt og fantastiske solforhold, sier de erfarne meglerne Anders Foss og Truls Myrbråten hos Foss & Co.

Hele spekteret

MODELLEN: Slik er det tenkt at det skal se ut på Kantorbekken terrasse.

Det er til sammen 100 leiligheter som skal bygges i prosjektet, som er planlagt ferdig i 2022. I prosjektet finnes leiligheter i størrelsesorden fra 35 til 154 kvadratmeter, men de aller minste er allerede utsolgt.

– Vi har solgt 21 av 33 leiligheter i det første salgstrinnet, i det salgstrinnet har vi hatt hele spekteret av størrelser. I salgstrinn to vil det være noe større leiligheter, sier Myrbråten.

Salgstrinn to

Salgstrinn to startet mandag. 2. september. Leilighetene som ble lagt ut for salg på mandag er i størrelsesorden 45 til 108 kvadratmeter. Prisene vil rangere fra 3 119 320 til 10 752 100 kroner inkludert omkostninger. Til sammen legges 37 leiligheter ut for salg i dette salgstrinnet, fordelt på bygg B og C.

– Vi har planer om å videreføre salgssuksessen fra trinn én til trinn to, og så presenteres jo prosjektet av Oppegårds mest erfarne eiendomsmeglere, avslutter Foss og Myrbråten med et smil.

Utbyggerne håper på å begynne med gravearbeidene på tomten i løpet av oktober.

Powered by Labrador CMS