TAR OVER: Einar Engedahl gleder seg til å ta fatt på jobben som ny daglig leder for Kolbotn kvinnefotball.

En Einar på kvinnefotball!

En solid forsterkning for Kolbotn når Einar Engedahl blir daglig leder i KIL Kvinnefotball.

Publisert

Einar Engedahl overtar som daglig leder for kvinnefotballen i Kolbotn.

Raadhusgruppen bistod i rekrutteringsprosessen, og styreleder Rune Halmøy kan fortelle at det kom inn mange gode søknader.

– Vi ble positivt overrasket over hvor mange gode kandidater som var interessert i stillingen som daglig leder for kvinnefotballen i Kolbotn. Det viser etter min mening at kvinnefotballens posisjon i Norge er god, og at Kolbotn er en attraktiv klubb, forteller Halmøy.

Halmøy gleder seg til å samarbeide med Engedahl. – Einar blir en solid forsterking for oss. Han har solid erfaring, er systematisk og en god leder. Jeg tror ikke vi kunne fått en bedre daglig leder, sier Halmøy.

Gleder seg

TAR OVER: Einar Engedahl gleder seg til å ta fatt på jobben som ny daglig leder for Kolbotn kvinnefotball.

Einar Engedahl har jobbet innen bank og finans siden 1986 og har solid ledererfaring fra Storebrand. Hvaler-mannen, som har bodd på Kolbotn i en årrekke, gleder seg til å begynne å jobbe på fulltid med hans store lidenskap – fotball.

Les også: Hege Jørgensen: – Fortsatt en vei å gå!

– Jeg har alltid vært engasjert i fotball og har vært aktiv som fotballeder i herrefotballen i Kolbotn i mange år. At jeg nå får muligheten til å jobbe i en av toppklubbene på jentesiden, synes jeg blir veldig utfordrende. Dessuten har Kolbotn en imponerende yngres avdeling med mange og flinke jenter, og kombinasjonen Kolbotn har med breddefotball, talentutvikling og topplag på seniornivå, gleder jeg meg til å være med på å utvikle videre, forteller Engedahl, 

Han regner med å få brukt for ledererfaringen sin fra næringslivet.

– I et idrettslag er det mange mennesker som må samarbeide. For å lykkes er det viktig med felles mål, et sterkt fellesskap og god struktur – da tror jeg det er lettere å få alle til å dra i samme retning. Sammen håper jeg vi kan skape mange gode fotballopplevelser, avslutter Engedahl.

Powered by Labrador CMS