MORO FOR ALLE: Oppegårdmila er en knalldag for hele familien. Her ser du et bilde fra et tidligere løp.

Påmeldingen er i gang!

Finn frem kalenderen og merk av lørdag 2. juni. Da er det klart for Oppegårdmila 2018.

Oppegårdmila har etablert seg som et både populært og elsket familieløp, og nå er datoen spikret for årets løp, og påmeldingen er i gang. 

Oppegårdmila 2018 arrangeres på Østre Greverud kunstgress lørdag 2. juni. Endelig program legges ut senest 1. mai, men allerede nå har du muligheten til å melde deg på via nettet.

Les også: Se bilder fra Oppegårdmila 2017

Det vil være mulig å etteranmelde seg på nettet, og i sekretariatet i Østre Greverud idrettshall fra klokka 09.00-11.30 løpsdagen, så sant det er ledige startnummer igjen. Tilleggsavgift kroner 100 for etteranmeldte. Dermed så lønner det seg altså melde seg på nå.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Mange distanser

MORO FOR ALLE: Oppegårdmila er en knalldag for hele familien. Her ser du et bilde fra et tidligere løp.

Hele 524 løpere var i aksjon på Østre Greverud under fjorårets løp. Hvem vet? Kanskje det blir enda flere i år? Det er flere distanser som passer for alle denne dagen. 

For de aller minste er det Micromila, som er på 500 meter. Minimila er på to kilometer, mens for dem som er litt sprekere, er alternativet Halvmila, som er på fem kilometer.

Les også: Se bildene fra fjorårets Oppegårdmila

For de aller sprekeste er det selve Oppegårdmila, som naturlig nok er en mil, som gjelder.

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se noen klipp fra fjorårets løpsfest!

Klikk play for å se video!

Litt praktisk

Her er litt praktisk informasjon for løpsdagen i Østre Greverud Idrettspark.

Oppegårdmila er et løp for hele familien, og arrangeres i skogen der lysløypa går på vinterhalvåret. Løypen er godt merket underveis, og du kan delta enten du er sprek som fy eller har TV-kondis. 

Det er ikke tidtaking for Micromila. Alle deltakere på Micromila og  Minimila får medalje ved målgang. Deltakere under 20 år på Halvmila og Mila får medalje ved målgang.

Les også: Se video fra Oppegårdmila 2017

For de øvrige distansene er det tidtaking for alle med «mattestart», det vil si at tiden starter i det man passerer en startmatte et stykke etter at startskuddet har gått. For første pulje i Halvmila og Mila er det skuddstart, det vil si dvs. klokken starter for alle i det startskuddet går. 

Se video: For en løpsfest!

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål) 10K og klassevinnerne på tid får premie. De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål) 5K og klassevinnere på tid får premie.

MORO FOR ALLE: Oppegårdmila er en knalldag for hele familien. Her ser du et bilde fra et tidligere løp.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Se video!

Det er godt med parkeringsplasser rett i nærheten av start/mål, både foran Østre Greverud idrettshall, klubbhuset og på grusbanen. Utover dette er det bare å komme med den formen og kroppen man har, men det kan lønne seg å løpe gjennom løypen i forkant, slik at du er godt forberedt. Skaff deg også gode løpesko, og ta med ditt beste humør!

Les også: Se video fra Oppegårdmila 2017

Klikk play for å se video!

Til slutt gir vi deg en video fra løypen, slik at du kan se hvordan den er, meter for meter. Bruk denne til å studere løypen, og meld deg på via denne lenken!

Oppegård Avis kommer selvfølgelig og skal løpe i år, som alle år, og vi håper på å se deg i løypene, uansett distanse!

 

Powered by Labrador CMS