GRATIS TILBUD TIL SENIORER

ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Carina Vestli Jørgensen fra Nordre Follo kommune og kinosjef Hans Kåre Sjøstrøm ved Kolben kino inviterer alle til seniorgalla.
ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Carina Vestli Jørgensen fra Nordre Follo kommune og kinosjef Hans Kåre Sjøstrøm ved Kolben kino inviterer alle til seniorgalla.

Inviterer til seniorgalla i Kolben

– Det kulturelle påfyllet forsvant under pandemien. For å få gnisten tilbake byr vi på 84 gratis kinobilletter til seniorene som ønsker å oppleve kritikerroste filmen, Verdens verste menneske, sier kinosjef ved Kolben kino, Hans Kåre Sjøstrøm.

Publisert Sist oppdatert

Det er mange som er spent på hvordan det går med den norske filmen Verdens verste menneske under Oscar-festen i Los Angeles søndag 27. mars. Denne filmen er altså nominert til den gjeveste statuetten en filmskaper kan drømme om, og ikke bare i en kategori, men to.

– I anledning av at denne filmen er Oscar-nominert til beste originalmanus og beste internasjonale film, viser vi den igjen på Kolben kino førstkommende tirsdag. Tilbudet skal være gratis for seniorer fra 67 år og oppover, men følgesvenn får også gratis billett, sier Hans Kåre Sjøstrøm (39), vikarierende kinosjef ved Kolben kino.

KAN VINNE I TO KATEGORIER: «Verdens verste menneske» er Oscar-nominert i kategorien beste originalmanus og beste internasjonale film.
KAN VINNE I TO KATEGORIER: «Verdens verste menneske» er Oscar-nominert i kategorien beste originalmanus og beste internasjonale film.

Gratis også for følgesvenn

Det eksklusive tilbudet er laget i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken i Nordre Follo kommune samt lokale Røde Kors, de to frivilligsentralene og seniorsentrene i Oppegård og Ski.

– Ta gjerne med din eldre nabo eller en venn som ikke er så ofte ute, eller kanskje noen som sitter mye hjemme og trenger et avbrekk. Hvis du får en senior med på dette, får dere begge gratis billetter, sier Carina Vestli Jørgensen (43).

43-åringen, som jobber i avdelingen Kultur, idrett og friluftsliv i Nordre Follo, er ansvarlig for Den kulturelle spaserstokken i vår kommune. Totalt 84 gratis billetter skal deles ut.

Fra klokken 14:00

Verdens verste menneske er en dramakomedie om kjærlighet i vår tid. Om å ha alle muligheter i livet, men fortsatt føle seg som verdens verste menneske. Under sin verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes i juli i fjor fikk denne filmen strålende kritikker.

Førstkommende tirsdag kan seniorene i Nordre Follo oppleve denne filmen på Kolbotn når den skal spilles eksklusivt for dem i Kolbens sal tre fra klokken 15:00.

– Det skal legges til rette for mingling både før og etter filmen. Vi inviterer til vår egen seniorgalla fra klokken 14:00 til 18:00, og husk at det er lov å pynte seg. Det blir rød løper med alkoholfritt musserende som velkomstdrink til alle. I tillegg skal baren være åpen for dem som vil ha fingermat eller noe godt i glasset, sier kinosjefen.

SUKSESS: Fjorårets arrangement, som ble arrangert i Kolben kino i oktober, resulterte i to fulle kinosal.
SUKSESS: Fjorårets arrangement, som ble arrangert i Kolben kino i oktober, resulterte i to fulle kinosal.

– Som et vorspiel

Visste du at Verdens verste menneske er den sjette norske spillefilmen gjennom tidene som er nominert til Beste internasjonale film i Oscar-sammenheng, som regnes som verdens største og viktigste filmpris?

Oscar-statuettene skal deles ut i Los Angeles søndag 27. mars. Verdens verste menneske er en av fem nominerte filmer i sine respektive kategorier.

– Seniorgalla i Kolben blir derfor som et vorspiel før selve Oscar-utdelingen. Seniorene er blant våre mest trofaste publikummerne. Vi er derfor veldig begeistret over å ha mulighet til å invitere dem til denne festen, sier kinosjefen.

Han tror filmen vil falle godt i smak hos seniorene.

– I denne filmen kan de gjenoppleve deler av eget liv, for at denne filmen er identitetssøkende og handler om alt det eksistensielle – om alt fra fødsel til liv og død, og jakten på kjærlighet. Filmen har en annerledes og litt forvirrende struktur, som gir gjenklang på hvordan livet er, sier Sjøstrøm.

Powered by Labrador CMS