KLARE FOR NY SESONG: Oppegårds fjerdedivisjonsherrer har kjempet hardt mot dårlige odds i årets sesong. De beholder likevel plassen i fjerdedivisjon neste år. Her ser du årets trenerMaleen Ringkilen (foran). I spillerstallen fra venstre ser du noen av årets spillere, nemlig Anders Nordheim Dahl (f.v.), Daniel Magnussen, Jørgen Hylbak, Renè Borgerud, Jens Førsund, Magnus Bae, Martin Mårtenson og Jørgen Gjertsen.

Beholder plassen i fjerdedivsjon

Det har ikke vært noen gullsesong for Oppegårds fjerdedivisjonsherrer i år, men det blir fjerdedivisjonsspill også neste sesong.

Sesongen har vært tøff og utfordrende for Oppegårds A-lag for herrer i fjerdedivisjon. Sesongen startet med en tynn stall, og oppbyggingen av nytt lag har satt sitt preg på resultatene denne sesongen.

Avsluttet med uavgjort

Sesongen ble avsluttet med uavgjort på hjemmebane mot tabellbunn Brosundet nylig. Denne kampen endte 27-27, og det ene poenget ble en fattig trøst for en sesong som har vært preget av mange baklengs og mange tap for Oppegårds seniorherrer. 

Laget endte på åttendeplass, nest sist på tabellen, med to seire og ett uavgjort og dermed bare fem poeng i årets serie.

Les også: Sølvet sikret for Oppegård-damene

I år er det imidlertid ingen lag som rykker ned til femtedivisjon, og Oppegård beholder dermed sin plass i divisjonen.

Nå fortsetter oppbyggingen av laget foran neste sesong.

Powered by Labrador CMS