GIR ALT I ÅR: Her er glad-gjengen fra Oppegård  som gir alt i år! Dette er hele gjengen fra J16, J18 og damelaget til Oppegård, som sammen jobber på tvers av lagene. Øverst fra venstre ser du Erle Langetangen, Vilde Nysveen,   Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad og Nora Asbjørnsen. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande,  Tilde  Pileberg og Anna Sundbye. Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard,   Martine     Anseth og Ingrid Aasermoen.
GIR ALT I ÅR: Her er glad-gjengen fra Oppegård som gir alt i år! Dette er hele gjengen fra J16, J18 og damelaget til Oppegård, som sammen jobber på tvers av lagene. Øverst fra venstre ser du Erle Langetangen, Vilde Nysveen, Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad og Nora Asbjørnsen. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande, Tilde Pileberg og Anna Sundbye. Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard, Martine Anseth og Ingrid Aasermoen.

– Vi skal gi Follo en knalltøff match!

Oppegård-trener Joachim Hattestad forteller om et heltent lag foran helgens lokaloppgjør.

Publisert

To kamper på én og samme uke kan være for mye for selv den beste, men for Oppegårds D3s del så bretter man opp ermene og går på med full styrke!

Denne uken har det unge laget to kamper, og den første ble spilt på bortebane mot Tveter torsdag den 26. oktober i Skjeberghallen. I denne kampen innkasserte Oppegård-damene nok en seier i årets sesong!

Les også: Klare for Lerøyserien

Kampen endte 28-32 i Oppegårds favør, og to nye poeng ble tjent! Med dette ligger laget på en pen fjerdeplass og går på helgens match med stor selvtillitt, og det trengs, for da kommer serieleder Follo HK Damer 2 på besøk til et skikkelig nabooppgjør!

Dette blir en tøff kamp, tror hovedtrener Joachim Hattestad.

KLAR FOR Å GRUSE NABOEN: Hovedtrener Joachim Hattestad har stor tro på at jentene hans skal klare å hamle opp med naboen Follo.
KLAR FOR Å GRUSE NABOEN: Hovedtrener Joachim Hattestad har stor tro på at jentene hans skal klare å hamle opp med naboen Follo.

– Mot Follo kan alt skje! Dette vil bli en kamp med mange følelser, og Follo kommer nok til å vise at de er en stor og mektig klubb, så vår taktikk er enkelt og greit å komme ut fra start og klinke til med alt vi har. Vi vet at Follo er i god form for tiden, men de skal få seg en skikkelig fight i Østre Greverud Idrettshall, sier Hattestad

Laget har slitt med en del småskader i det siste, og har et tungt fokus på individuell trening for tiden. 

Les også: Tøff uke for Oppegård-damene

Fokus blir det også i helgens kamp, som spilles søndag den 29. oktober klokken 15.45 i Østre Greverud Idrettshall.

– Dette kommer til å bli en håndballfest med mange heltente spillere som vil gi alt. Jeg tror det blir en spennende kamp, og håper publikum tar turen til hallen, for dette kommer til å bli virkelig moro, avslutter han.

Dermed er det bare å møte opp og kose seg med lokal kvalitetshåndball! Heia Oppegård!