BOK OG FOREDRAG: Willy Østberg har skrevet bok om alle gårdene i Oppegård og de som bodde der, og holder foredrag i anledning at manuset er ferdig.

Historisk foredrag med Willy Østberg

På torsdag holder lokalhistoriker Willy Østberg (71) foredrag om gårdene i Oppegård.

Torsdag 5. april blir det et historisk foredrag på Kolben, hvor lokalhistoriker Willy Østberg (71) forteller om gårdene i Oppegård og menneskene som bodde der. 

 Les også: Kaffebar'n på flyttefot

Han har jobbet lenge med det som skal bli en historiebok om nettopp disse gårdene, og foredrag handler om dem, menneskene, og hvordan han har jobbet for å finne frem til informasjonen om gårdene. 

Saken fortsetter under bildet.

Skal krydre litt med historer

BOK OG FOREDRAG: Willy Østberg har skrevet bok om alle gårdene i Oppegård og de som bodde der, og holder foredrag i anledning at manuset er ferdig.

Han har ikke holdt foredrag på noen år på grunn av kreftsykdommen, men denne gangen sa Østberg ja.

– Jeg synes det er morsomt, og jeg håper og tror at jeg skal klare det. Jeg skal også krydre foredraget om historier fra den tiden, sier han.

Les også: Her ligger nåtiden

Det var biblioteket som spurte om han ikke kunne holde foredrag i forbindelse med boken som er ventet å komme ut til høsten. Det hele er i samarbeid med Oppegård Historielag. 

Foredraget er i biblioteket på Kolben, og varer i omtrent én time. Det begynner klokken 19, og er gratis - men det kan være lurt å sikre seg gratisbillett på biblioteket i forkant av foredraget. 

Powered by Labrador CMS