GULLJENTER I GULT OG SORT: Oppegårds J14 har hatt en magisk sesong!

Kanonavslutning!

Oppegårds J14 har hatt en eventyrlig sesong!

Publisert

For en kanonavslutning på sesongen!!! Og for noen jenter!!

Den ellevte seieren på rad var av den enkle sorten.Men elleve seiere på rad i førstedivisjon er en fantastisk prestasjon,og det er kanskje klubbrekord? Stakkars Jutul fikk den tvilsomme æren av å være laget som både startet og avsluttet den foreløpige
seiersrekken.

Ubeskjedne

Det startet på Skuisletta den 16.juni,hvor jentene fra Oppegård var svært ubeskjedne gjester.Hele 7–1 ble resultatet til de gule og sorte over Jutul. Etter dette har seiersmaskinene slått samtlige lag i tur og orden.

Det er nesten utrolig at ikke 33 poeng på de siste elleve kampene er nok til å vinne førstedivisjon og bli Kretsmestere.

Men jentene hadde en liten downperiode,på snaue tre uker.Da spilte laget fire kamper og tok kun to poeng. Dermed ble avstanden opp til Bærums Verk Hauger for stormen vi har vist at vi kan slå Bærums Verk Hauger og alle andre.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FRA SEMIEN: Her har Oppegård-jentene akkurat slått Bærum 1-3 på bortebane! Ikke rart smilene er store!

Elleve strake

Torsdag i forrige uke var det igjen duket for kamp mot Jutul, og hjemmelaget var gjestfrie i 27 minutter. Riktignok tok Oppegård ledelsen etter åtte minutter,etter en gavepakke fra dommeren.Marte Enger spilte fri Andrea Mjøsund,som elegant rundet keeper og skåret. Andrea var dog i klar offside posisjon.

Men de seiersvante jentene var veldig tafatte i første omgang, med ett hederlig unntak.Etter 28 minutter finner Ida Beate Nord,Marte,midt inne på Jutuls halvdel. Marte tar to skritts fart og banker ballen i mål fra 25 meter.

En forfjamset Jutul-keeper hørte bare susen av den ballen.Dette var bare en forsmak på hva som ventet i andreomgang.Om jentenes prestasjon de første 27 minuttene av førsteomgang var dårlig, så var det festfotball i 27 minutter av andre omgang. Målene rant inn, og det etter mange fine kombinasjoner.

Malin Groa Haugen startet målorgien, og fullførte senere sitt hat-trick. Marte fikk også sitt hat trick etter å ha dundret inn et frispark fra nesten 30 meter. Etter Malin og Martes målshow,sto det 7–0 til hjemmelaget.

Men det skulle bli enda bedre.Emilie Grevsnes Glømmen sitt fremspill til Andrea, avsluttet et fantastisk angrep. Andrea scoret sikkert.

Bare noen minutter senere kom «rosinen i pølsa»! Jentene holdt lekestue.

Etter å ha spilt seg helt igjennom hele bortelagets forsvar, spilte Andrea uegoistisk tilbake til Henriette Harr-Haga som dundret ballen i mål.Dermed endte det 9–0 i årets siste seriekamp.

Takk til alle som var med og heiet laget frem.

Otta og OBOS

Neste helg reiser laget med tog til Otta Cup. Det er en innendørs cup hvor det spilles både dag og natt.

Der møter Oppegård mange lag de sjelden eller aldri har møtt. Dombås, Heidal, Lom, Otta og Moelven blir noen av de spennende motstandere vi vil møte. Det blir en fin avveksling,og en annerledes opplading til
sesongens høydepunkt.

Lørdag den 5. november er det OBOS Cup finale, og jentene skal for andre året på rad forsøke å hente hjem denne pokalen.

Motstander blir Nesodden. Laget slo Kolbotn i sin semi-finale, og viste at det skal bli en tøff kamp om den gjeve pokalen.