FINALEKLARE: Oppegårds J14 har nok en gang dratt til, og er klare for finale i OBOS Cup 2016!

Klare for finalen

Oppegårds J14 med storeslem i OBOS Cup.

Publisert

Bærum-Oppegård 1-3: Tirsdag den 18. oktober var det klart for semifinale i OBOS Cup på Sandvika stadion. Dette endte med seier og finaleplass for Oppegårds J14! Vi er klare for nok en Finale i OBOS Cup!

Solid kamp

Etter en solid kamp av jentene - vant vi fullt fortjent. Helt fra første spark, tok vi tak i kampen og utfordret et usikkert hjemmelag. Vår erfaring fra mange slike typer matcher var kanskje forskjellen på lagene i kveld. Det gikk over 20 minutter før første scoring kom.

Da hadde vi allerede hatt tre store sjanser. Emilie GG fant Marte E inne i feltet. Hun fintet seg til riktig skuddposisjon, og plasserte ballen kontrollert i bortre hjørnet, med favoritt benet.

Etter en drøy halvtime var det Marte E. som var servitør. Andrea mottok ballen, satte fart, og kom alene med keeper. Etter å ha misset noen sjanser tok hun seg bedre tid og scoret sikkert.

Med på notene

Bærum var definitivt med på notene, og det var tendenser til fullt kaos i vårt forsvar enkelte ganger. Men vi stod på sammen og ryddet unna. Laget holdt nullen til pause. Vi gjorde noen taktiske grep i pausen, og fikk bedre balanse i laget.

Etter syv minutter kom dagens prestasjon. Andrea snappet opp en ball langt inne på egen halvdel, og satte fart fremover. Så tredde hun en fantastisk pasning frem til Marte E. Hun brukte et par touch før hun klinte ballen opp i bortre kryss, bak en helt sjanseløs keeper.

Reduserte

Det angrepet var det høyt nivå på! Bare to minutter senere kom reduseringen.

Bærum kom seg fri på høyresiden, og så at Emma stod langt ute.

Et kjapt skudd gikk utenfor Emmas rekkevidde og inn i tomt mål. Med 25 minutter igjen, ble det litt høye skuldre. Hjemmelaget hadde fått blod på tann, og kjørte på. De hadde et fantastisk skudd som smeller i tverrligger. Den hørte bare Emma susen av. Men vi hadde også 2-3 gode sjanser, uten at det ga uttelling. Tiden ebbet ut og Bærum forstod at slaget var tapt. Vi hadde god kontrollen på sluttet, og er klare for en ny OBOS Cupfinale.

Godt jobbet

Vi reiste til Bærum med 16 spillere, og alle fortjener mye ros for godt gjennomført match. Riktignok kom aldri Synne på banen. Vi tok ingen sjanser med hennes skade.

Det er bare to og en halv uke til finalen.

I kveld ble det løpt, fightet, og kriget veldig godt både i forsvar og på midtbanen. Vi møtte et godt lag, og fikk ikke til så mye spill som vi kunne ønske oss. Bærum stresset oss, og vi tok oss ikke alltid god nok tid til å finne medspillere. Men vi løp mest, skapte flest sjanser, vant flest dueller og scoret flest mål. Det holdt lenge!!!

Tusen takk til alle som var med til Sandvika. En ekstra stor takk til jentene fra J03, som igjen bidro til at vi vant...

Da er det bare å notere lørdag 5.november klokken 12.20 i Valhall!