TRENGER STØTTE: Trener Vetle Vangstuen og KIL-jentene vil mer enn gjerne se deg på tribunen på lørdag.

Møt opp, støtt og takk Kolbotn kvinnefotball!

Oppfordringen er krystallklar for fotballpatrioten Kjell Magne Bondevik.

Publisert

Flere uheldige omstendigheter gjorde at Kolbotn Kvinnefotballs a-lag rykket ned fra Toppserien i fjor. Men det er altfor mange som tydeligvis ikke har fått med seg hvilken utrolig snuoperasjon laget har stått for i årets sesong til tross for små økonomiske ressurser og elendige anleggsforhold.

Mange nye, unge spillere og et nytt trenerteam har skapt et lag med en sterk vinnerkultur som gjøre at Kolbotn nå leder 1.divisjon med 6.poeng foran årets to siste kamper. Laget trenger bare et poeng til for å sikre opprykk, dette og gjerne flere bør komme i siste hjemmekamp som spilles mot ØHIL (Øvrevoll Hosle Idrettslag) på Østre Greverud nå på lørdag kl.13.

Det har vært moro å se Kolbotn spille i år. Solide i forsvar, drivende midtbanespillere, farlige spisser og stor innsats. Imponerende med tanke på at det har vært noen spillere helt nede i 14-15-års-alderen! Tenk hva dette laget kan bli til med et års mer erfaring. Kolbotn har gjennom årtider vært kjent for å ha en god klubb i øverste divisjon i kvinnefotballen. Nå ligger det til rette for at det igjen skal skje. 

Flere må se muligheten. Møt opp på lørdag, hei laget frem til poeng og takk spillerne og trenerne for hva de har fått til i årets sesong.

Powered by Labrador CMS