DRIBLESKOLE: I juni starter de første fotballtreningene for 2016-årgangen i Kolbotn.
DRIBLESKOLE: I juni starter de første fotballtreningene for 2016-årgangen i Kolbotn.

Nå kan 2016-barna drible

Kolbotn fotball herrer har nå åpnet Dribleskolen-slusene for 2016-gutter.

Publisert

Har du en liten pjokk, født i 2016? Nå er det endelig klart for et av årets høydepunkt; dribleskolen. Dette er et tilbud for de som ønsker å starte med fotball hvor klubben hjelper årgangen i gang.

Sammen med ivrige foreldre som ønsker å bidra som trenere, lagledere og støtteapparat vil klubben legge til rette for fine øvelser hver lørdag ut september måned.

Lek med ball

Dribleskolen setter fokus på ballmestring gjennom variert lek med ball. Vi lar også barna lære fotball gjennom diverse smålagsspill og øvelser fra vår egen øvelsesbank. Dribleskolen vil være en overgang inn mot årgangstreninger, som årgangen 2016 skal i gang med fra oktober måned.

Kolbotn Fotball vil stå for baller, utstyr, banekapasitet og noen ansvarlig, men for å få et godt tilbud er vi også helt avhengige av hjelp fra foreldrene.

Vil du bidra?

Kunne du kanskje tenke deg å bli fotballtrener til høsten? Da er dette en perfekt inngang for deg hvor du vil bli hjulpet i gang av Kolbotns sportslige apparat. Vi ønsker så mange trenere som mulig (både de som vil være hovedansvarlige og medtrenere). Vanligvis har en årgang 15-20 trenere.

Før den første økten i juni vil klubben sammen med trenere sette oss for å se på økter/opplegg. Trenere som har sagt seg villig til å bidra blir invitert.

Tilbudet vil være på lørdager fra kl. 10.00 til 11.00 på Sofiemyr Match (banen på andre siden av Sofiemyr stadion). Oppstart vil være lørdag 4. juni, mens lørdag 18. juni er siste økt før sommerferie. Første økt etter sommerferien er lørdag 20. august.

Mer info om påmelding og opplegget, finner du her.

NB: Vi gjør oppmerksom på at fotballdelen av Kolbotn IL er organisert i to deler; Fotball herrer og Fotball kvinner. Opplegget over gjelder for Fotball herrer.

Powered by Labrador CMS