KLAR FOR HAM-KAM: Tårnåsen-gutten Tore Sørås skal spille for Ham-Kam i Eliteserien de neste sesongene.
KLAR FOR HAM-KAM: Tårnåsen-gutten Tore Sørås skal spille for Ham-Kam i Eliteserien de neste sesongene.

– Han kan ta Eliteserien med storm

Etter fire år i KFUM på Norges nest høyeste nivå, venter Eliteserien for Tårnåsen-gutten Tore André Sørås neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Nylig annonserte Ham-Kam på sine plattformer at de hadde sikret seg Sørås sine tjenester de neste sesongene.

– Jeg hørte først om interessen fra klubben tidlig i desember, før det stilnet litt igjen, så gikk det plutselig veldig fort. Til slutt er det positivt at det gikk såpass fort, for da kan jeg fokusere fullt og helt på det sportslige, forteller Sørås til Oppegård Avis.

Sørås forteller at planen er å flytte til Hamar i løpet av den første uka i 2023. Før den tid er det en del ting som må på plass, men han håper på å være klar til sesongoppkjøringen 4. januar

Et nytt nivå

Espen Olsen er nylig ferdig som sportssjef i Hamkam, og har selv gått videre til Lillestrøm. Han har dog spilt en sentral rolle i signeringen av Sørås.

– Jeg har fulgt Tore over lengre tid. Det er en spiller jeg liker veldig godt. Jeg har sett nå i høst at han er tilbake i veldig god form. Han er en målfarlig midtbanespiller, som har potensialet til å ta Eliteserien med storm. Ham-Kam vil passe han veldig godt, forsikrer Olsen til Oppegård Avis.

Sørås selv derimot er veldig spent, og er fullt klar over at det er noen hakk opp fra hva han er vant til fra tiden i KFUM. Han befinner seg fortsatt i en fase der alt er nytt, og har mye å sette seg inn i.

– Jeg er veldig klar for å prøve meg i Eliteserien. Målet for sesongen blir å tilpasse meg den nye hverdagen så fort som mulig. Også har jeg stor tro på at jeg skal være med å kjempe om en plass i startelleveren da vi begynner å spille om poeng.

Tiden på Ekeberg

I løpet av tiden i KFUM har Sørås spilt over 100 kamper for klubben. Han kom dit i 2018 da laget spilte i andre divisjon, og har siden den gang vært en del av klubbens renessanse.

– Tiden i KFUM var utrolig bra, og jeg tar med meg mange kule opplevelser. Alt fra opprykk, kvalikkamper og diverse cup eventyr, forteller Sørås takknemlig.

Powered by Labrador CMS