FANG ØYEBLIKKET: Når Oppegård viser seg fra sin beste side, må det dokumenteres, og nå vil vi ha deg med på laget!

Konkurranse: Ta årets flotteste lokale høstbilde!

Har du lyst til å vinne et Oavis-abonnement eller Flax-lodd? Da må du lese denne.

Publisert

Flammende trær, oktobersol, rim i gresset, morgentåke over Sofiemyr og hjemmestrikka-lue-temperatur. Høsten er her, og det er også tida for å gå i skogen, padle på Kolbotnvannet eller bare løfte blikket og se på alle de fine fargene rundt oss. 

Det er ingen hemmelighet at vi i Oppegård Avis elsker stedet vi bor og kommer fra, og derfor ser vi det nærmest som en plikt å vise frem verdens fineste lokalsamfunn, kledd i høstdrakt. 

Hva er vel en bedre og mer effektiv måte å gjøre dette på enn å sparke i gang en aldri så liten foto-konkurranse? Vil du være med? 

HVERDAG: Løft blikket! De vakre høstfargene finnes overalt rundt oss.

Slik gjør du det

Vi håper så mange som mulig vil være med - liten som stor! Slik gjør du det: 

Ta et bilde eller bilder av noe du synes er vakkert og høstaktig i lokalmiljøet vårt, og send det til oss på konkurranse@oavis.no, så kan det hende du er heldig. Husk navn og telefonnummer, slik at vi kan kontakte deg.

Flere premier

I god tid før neste helg samler vi opp de flotteste bildene og kårer vinnere. Ja, for det blir flere premier.

Fotografen av det bildet vi synes er det aller flotteste, får et årsabonnement på Oppegård Avis, til en verdi av 1.490 kroner, mens andre- og tredjeplassen vinner Flaxlodd. 

Her er noen viktige regler: 

Høstbildene må være tatt i Nordre Follo, det gis plusspoeng hvis det er et synlig motiv i vårt lokalmiljø og bildet/bildene må sendes på e-post til konkurranse@oavis.no innen torsdag 26. oktober. 

Lykke til!

KOLBOTNVANNET: Om du tar deg en tur hit, eller til andre vann i Oppegård, vil vi gjerne ha bildebevis!
Powered by Labrador CMS