HEDRET: Hovedpersonen Taliso Ali Ibahim fikk fortjent heder fra ordfører Hanne Opdan.
HEDRET: Hovedpersonen Taliso Ali Ibahim fikk fortjent heder fra ordfører Hanne Opdan.

Avsluttet året med heder

Nå er det jul hos Frivilligsentralen. Og for en avslutning det ble.

Publisert Sist oppdatert

Årets siste samling fant sted i Kolben tirsdag 14.desember, med god smittevernavstand. Som vanlig hadde Anne lagt alt til rette, stoler satt ut med god avstand, litt av julens munngodt i små poser på hver stol, sammen med arkene med julens sanger. Til og med pianist var ordnet.

GOD DUO: Prisvinneren sammen med Anne Solhaug fra Frivilligsentralen.
GOD DUO: Prisvinneren sammen med Anne Solhaug fra Frivilligsentralen.

Vi sang og vi sang, julesanger, der vi satt, med juletreet bak oss. Det ble «Julekveldsvisa», «Du grønne glitrende tre» og mange, mange flere.

Kanskje var den mest annerledes opplevelsen å sitte stille, samtidig som vi «gikk rundt enerbærbusken» og ordnet hele klesvasken.

Ildsjelprisen 2021

Dagens høydepunkt var besøket av vår ordfører, Hanne Opdan, som kom for å dele ut Ildsjelprisen 2021, en av fire priser. Denne prisen gikk til Taliso Ali Ibahim.

I begrunnelsen for prisen står det: «Taliso er en ekte ildsjel som har jobbet som frivillig i mange år. Hver tirsdag og torsdag er hun å finne på frivilligsentralen i Oppegård, hvor hun hjelper til med alt….» «hun er også kjent for å lage verdens beste samosa» - dette siste kunne ordføreren skrive under på sa hun, for de hadde hun smakt.

Videre står det: «Nordre Follo kommune er avhengig av frivillige ildsjeler som Taliso. Vi setter utrolig pris på innsatsen, engasjementet og omsorgen du gir våre innbyggere. Tusen takk for din innsats!» Hanne Opdan, ordfører

Powered by Labrador CMS