FULL STANS: Beboerne i Sætreveien kunne se full utrykning og stans i trafikken i Skiveien i Oppegård syd, rett ved innkjøringen til Dalens hage. Det var minst fire politibiler og ambulansekjøretøy på stedet.

Trafikkulykke i Skiveien – Forbikjøring gikk galt

Tre biler har vært involvert i frontkollisjon i Skiveien i Oppegård syd. Trafikkulykken har skjedd i forbindelse med forbikjøring.

Publisert Sist oppdatert

Klokken 08:21 torsdag morgen fikk politiet en melding om en trafikkulykke i Skiveien i Oppegård syd, rett ved avkjøringen til Gjersjøveien.

Beboerne i Sætreveien meldte til Oppegård Avis om full utrykning og stans i trafikken rett ved innkjøringen til Dalens hage.

Nødetatene kom raskt til stedet og fikk konstatert at trafikkulykken dreide seg om frontkollisjon mellom flere biler.

Materielle skader

– Den skjedde hovedsakelig mellom to biler, men en tredje bil var også involvert, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Det er meldt om materielle skader og ingen store personskader som følge av trafikkulykken, ifølge operasjonslederen. To personer ble kjørt med ambulanse til sykehus for sjekk.

Forårsaket av forbikjøring

– Trafikkulykken skjedde ved forbikjøring av bilen som skulle svinge til venstre. Vedkommende som har forårsaket trafikkulykken, er en kvinne i 30-årene fra Nordre Follo kommune. De to andre personene er også fra Nordre Follo, og er en mann i 50-årene og en kvinne i 30-årene, sier Samuelsen.

Politiet oppretter en trafikksak på forholdene.

Powered by Labrador CMS