KRUTT: Det er få ting som er like flott som fyrverkeri. I denne artikkelen leser du hvor du bør kjøpe årets familiepakke. Foto: Billy Hicks Wikimedia Commons
KRUTT: Det er få ting som er like flott som fyrverkeri. I denne artikkelen leser du hvor du bør kjøpe årets familiepakke. Foto: Billy Hicks Wikimedia Commons

Her kjøper du fyrverkeri i år

Tradisjonen med at idrettslagene selger fyrverkeri, fortsetter. På disse stedene handler du inn til nyttårsaften og støtter idrettslaget!

– I år kjøper du fyrverkeriet på Meny Greverud eller Rema 1000 Sofiemyr, sier Hege Frøyna i Oppegård Idrettslag og Sindre T. Brevik i Kolbotn IL.

For femte året på rad samarbeider de to idrettslagene i kommunen om salg av fyrverkeri. Og det er kanskje ikke så rart: Hvert år bringer rakettsalget inn ca. 100.000 kroner i hver av idrettslagene sine kasser.

– Det er et kjærkomment bidrag til klubbkassene, slår de rakettansvarlige fast.

Som tidligere har de et samarbeid med eksisterende butikker som rydder plass til idrettsutøvere, stjerneskudd og familiepakker med fyrverkeri.

– I år er det Meny Greverud og Rema 1000 som har åpnet dørene for oss. De tar ingenting i «husleie» - og er bare genuint opptatt av å støtte idretten, sier Brevik.

«Idrettsprat»

På kjøpet når en handler fyrverkeri, kan man få en idrettsprat med aktive utøvere i begge de to lagene.

På Meny Greverud er det OI håndball som styrer salget, mens på Rema 1000 treffer du a-lagsspillere fra fotballen i KIL.

Åpningstider for salget er:

Meny: 28., 29. og 30. desember: 10-20. 31. des. 10-16.

Rema 1000: 28., 29. og 30. desember: 10-18. 31. des. 10-15.