SAMARBEIDER: Daglig leder Hege Frøyna i Oppegård IL (OI) (t.v.), Håkon Bekkestad i KIL og daglig leder Harald Vaadal i KIL gleder seg over fyrverkerisamarbeid med hverandre i år. Utsalgsstedene er endret fra i fjor, men det blir salg, og de håper folk velger idrettslagenes utsalagssted når man skal kjøpe smell og bang til årets feiring.

Håper på pangsalg!

I år går idrettslagene våre sammen om salget av fyrverkeri til nyttårsfeiringen!

Publisert

Det blir salg av fyrverkeri til inntekt for idrettslagene våre i år også, og nytt av året er at Oppegård IL og Kolbotn IL i år går sammen om opplegget.

– Idrettslagene våre samarbeider på mange områder, og vi tenker at det er naturlig at vi samarbeider om dette også. Begge lag har interesse av at salget går godt og at man samler kreftene fremfor å konkurrere. Det viktigste er at det kommer inn viktige inntekter til lagene, sier daglig leder i KIL, Harald Vaadal, veteran og fyrverkerigeneral Håkon Bekkestad i KIL og daglig leder Hege Frøyna i OI.

Nye utsalg

Nytt av året er at det ikke blir noe utsalg på klubbhusene ettersom det i skrivende stund ikke er noen godkjenning. Idrettslagene har derfor inngåttsamarbeid med Meny Greverud og Follo Sport på Sofiemyr som står for salget. og overskuddet av salget går direkte tilbake til aktivitetene i herrefotballen i KIL og håndballen i OI.

Les også: Hjertelig velkommen i lokalkirken din i julen

– Vi er takknemlige for at både Meny og Follo Sport har stilt opp for oss. De stiller opp for oss og bidrar til salget med sine sentrale utsalgssteder, og vi ønsker å rette en stor takk for at de hjelper til slik at salget kan gjennomføres, sier de tre.

NB! Saken fortsetter under bildene!

HER SELGES DET: Meny Greverud er et av utsalgsstedene for idrettslagets fyrverkeri.

 

HER SELGES DET OGSÅ: Også Follo Sport i Remfabrikken på Sofiemyr er stedet for å få tak i fyrverkeri i år.

Tidene

Dermed er det altså til Meny på Greverud og Follo Sport på Sofiemyr du skal reise for å få tak i fyrverkeriet du trenger til din feiring.

Utsalgstidene blir mellom klokken 11 og 19 den 27., den 28. og den 29. desember, og fra klokken 10.00-20.00 på den 30. desember.

Les også: Den lokale akevitten selger som hakka møkk!

– Det er en glede for idretten å kunne samarbeide om utsalget, og vi håper at folk benytter seg av utsalgene som kommer idretten til gode i år når man skal handle fyrverkeri, avslutter de tre, og ønsker samtidig også alle medlemmer og folk som er tilknyttet idrettslagene i kommunen et godt nyttår.

– Det har vært et spennende år, og mer moro venter oss også i 2018 i begge lag, men først skal altså nyttårsaften feires, og dét med lokalt fyrverkeri solgt til inntekt for laget folk elsker, avslutter de tre.

SAMARBEIDER: Daglig leder Hege Frøyna i Oppegård IL (OI) (t.h.), Håkon Bekkestad (i midten) i KIL og daglig leder Harald Vaadal i KIL gleder seg over fyrverkerisamarbeid med hverandre i år. Utsalgsstedene er endret fra i fjor, men det blir salg, og de håper folk velger idrettslagenes utslagssted når man skal kjøpe smell og bang til årets feiring.

NB! Under bildet får du veibeskrivelse til utsalgsstedene!

Kart til utsalgsstedene

Er du ikke helt lokalkjent? Herunder finner du kart til de to utsalgsstedene for idrettslagets fyrverkerisalg!

Utsalgstidene blir mellom klokken 11 og 19 den 27., den 28. og den 29. desember, og fra klokken 10.00-20.00 på den 30. desember.

Sikkerhet og kvalitet er viktig når man skal forhandle fyrverkeri.

– I år har også Svea, som er leverandør til salget som går idrettslagene til gode, 20 års-jubileum, så det blir gode jubileumstilbud på kvalitetsfyrverkeri, avslutter de tre.

Dermed er det bare å bruke våre kart og finne frem!

Powered by Labrador CMS