ENGASJERT: Paal Sjøvall brenner for gode saker på Kolbotn og i Nordre Follo.

Sier et rungende ja til Rådhuspark

Ble utfordret av Bondevik om grønne områder. Her kommer svaret.

Publisert

I helgen var tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik ute med et innlegg på OAvis.no, hvor han blant annet etterlyste klar tale fra Senterpartiet og Paal Sjøvall.

Og svar får han. Senterpartiet i Nordre Follo sier nemlig et rungende JA til rådhuspark i Kolbotn sentrum. 

Her er svaret fra Paal Sjøvall (Sp):

Kjell Magne Bondevik er ute med en spalte i Oppegård Avis hvor han lurer på hvor Paal Sjøvall står i saken om park i rådhusparken (gamle Oppegård rådhus).

Du kan ta det helt rolig Kjell Magne. Både Paal Sjøvall og Senterpartiet i Nordre Follo står helt trygt i denne saken. Vi har gått til valg som eneste politiske parti på moderat vekst i Nordre Follo kommune. Lokalt på Kolbotn har vi stått i front når det gjelder Venleik, Generasjonsparken , Nedre Ekornrud, 100 meterskoger m.m. og i valgkampen laget vi video og presentasjon av en rådshuspark som strekker seg fra vest til øst. Fra gamle rådhuset gjennom sentrum til Generasjonparken og Venleik. 

Jeg tar deg gjerne med på en omvisning med nykvernet kaffe på termosen. 

PLAN: Slik ønsker Senterpartiet at Rådhusparken i Kolbotn sentrum skal være.

Engasjement nytter

Det er vi innbyggere som eier kommunen vi bor i. Det er innbyggerne som bestemmer. Engasjement fra barn og unge, foreldre og pensjonister skal lyttes til. 

Utvikling på nærmiljøenes og naturens premisser Målet for Nordre Follo Senterparti er å skape og ta vare på trygge nærmiljøer der mennesker i alle aldre trives, og slik at vi aktivt sikrer de nasjonale målene for framtidig bærekraft. Vi vil arbeide for en moderat befolkningsvekst og være restriktive med omdisponering av naturgitte arealressurser.

Senterpartiet har som mål å legge vilkårene til rette for en harmonisk samfunnsutvikling. Et levende folkestyre er en forutsetning for folks trivsel og for fremgang på Kolbotn og i hele Nordre Follo.

Paal Sjøvall og Senterpartiet i Nordre Follo sier JA til rådhuspark! 

Powered by Labrador CMS