VELKOMMEN: 15. februar kan du endelig kjøpe indisk mat «made in» Oppegård.

Nå er åpningsdatoen klar

Ventetiden er snart over. Nå er det bare få uker til det blir indiske tilstander på Greverud.

Publisert

Det gjenstår fortsatt mye jobb, men nå har Grand Taj satt en åpningsdato for restauranten på Greverud.

Årsaken til at dette har dratt ut i tid er lang behandlingstid på visum for de indiske kokkene. Grand Taj-grunder Amad Hussain er likevel så optimistisk og offensiv at han har satt en åpningsdato for Oppegårds første indiske restaurant.

– 15. februar skal vi være i gang her og da åpner vi både Grand Taj og Hangover, sier han fornøyd. – Vi skulle gjerne åpnet tidligere, men vi vil ha de beste folkene på plass når vi åpner, så da har dette dratt ut i tid, forklarer han.

Samtidig med at arbeidet med restaurantene på Greverud senter er i innspurten, har han haugevis med andre jern i ilden. Moderrestauranten i Prinsdal skal flytte noen hundre meter til Prinsdal senter og til alt overmål startet han nylig en Hangover-restaurant på Bjørndal.

DOBBEL DOSE: Samtidig med at Grand Taj åpner, vi også fast food-kjeden Hangover åpne i de samme lokalene.

– Greverud er hjertet

Det blir noen få sitteplasser i restauranten på Greverud, men det er først og fremst tenkt som en take away-restaurant eller at folk bestiller og henter maten selv.

Hussain sier han har sett etter passende lokaler i Oppegård i lang tid, men er glad for at de til slutt endte på Greverud.

– Hvis du ser på kartet, så er Greverud hjertet i Oppegård. Her er det mange som bor på begge sider og det er godt med parkeringsplasser her. Det er allerede en kafé her og en asiatisk restaurant i etasjen under, så det blir nesten en food court her ute. Vi tror dette blir helt topp, sier han.

Powered by Labrador CMS