HER JOBBES DET: Mange har lagt merke til arbeidene og anleggsmaskinene i Tverrveien for tiden.

Nå har gravingen begynt ved Tverrveien

Har du lagt merke til anleggsmaskinene i Tverrveien? Her har du forklaringen på hva som skjer!

Publisert

Lurt på hva i granskauen som skjer i Tverrveien?

Mange har kjørt forbi Trelasttomta på Myrvoll enten på vei til Sofiemyr eller til Myrvoll den siste tiden, og har kanskje lagt merke til at det graves noe vanvittig mye rett ved siden av veien på motsatt side av Trelasttomta og Skogsåsen.

Oppegård Avis har mottatt flere telefoner med spørsmål om hva disse arbeidene er, og som din viktigste, lokale nyhetsformidler, gir vi deg selvfølgelig svaret!

NB! Saken fortsetter under bildet!

I gang

HER JOBBES DET: Mange har lagt merke til arbeidene og anleggsmaskinene i Tverrveien for tiden.

JM Norge skal bygge ut et nytt boligområde på Myrvoll/Ekornrud, altså på den gamle Trelasttomta og det som skal bli Skogsåsen. I forbindelse med etabelringen av disse boligene, trengs det selvfølgelig også infrastruktur, som bådevei, vann og avløp, og det er disse arbeidene som nå er i gang.

Les også: Flere tiltak i Ormerudveien

JM har engasjert Isachsen Entreprenør AS til dette arbeidet. I forbindelse med dette vil det bli en del tungtransport inn og ut av tomten. Dette arbeidet vil skje på hverdager og innenfor normal arbeidstid.

For deg som reiser forbi stedet, er det kanskje greit å vite at det er endringer i fartsgrensen på stedet til 50 kilometer i timen rundt arbeidsområdet, og det er kanskje også greit å ta seg en ekstra titt rundt seg når man kjører der.

 

Powered by Labrador CMS