FYLTE KAPSELEN: Adele Thorsrud Fjellheim og Jacob Christoffer Lind var blant elevene som var med på arbeidet med å fylle tidskapselen i grunnsteinen for Kolbotn skole.Elevene heter:Adele Thorsrud Fjellheim (5a) ogJacob Christoffer Lind (5b)

Elevene fylte grunnsteinen til den nye skolen

Fredag skal det legges ned grunnstein for nye Kolbotn skole. Elevene har fylt tidskapselen.

Publisert

Byggearbeidene er allerede godt i gang, men førstkommende fredag skal grunnsteinen for nye Kolbotn skole legges ned.

Der skal ordføreren holde tale, og 1. klasse skal synge.

Som en del av grunnsteinen skal det også legges ned en tidskapsel. Elevene, som går på midlertidig skole i Solkollen, har de siste dagene jobbet med å fylle kapselen med tidstypiske ting fra vår tid. Femteklassingene Adele Thorsrud Fjellheim og Jacob Christoffer Lind var blant dem som var med på arbeidet.

MYE INNHOLD: Elevene har funnet mye å putte inn i grunnsteinene. Bildene som legges i kapselen er laminerte.

Laminerte

Tidskapselen i grunnsteinen blir fylt med flere laminerte bilder.

Det er blant annet bilder av mobiltelefon, godteri/brus, koronavirus, Antibac. I tillegg legges det inn et eksemplar av elevrådsleders 17.mai tale, en dagsavis fra 19. juni, bilde av pc/chromebook, og en liten tekst om at elevene opplever at mye er lov når det kommer til moteklær,

– Til slutt legger vi inn et bilde av en tennisball, en skolekatalog for i år, pluss noen ting som vi kommer på før fredag, skriver sosiallærer Anne Haugland ved Kolbotn skole i en melding til lokalavisen.

Powered by Labrador CMS