TOIPPMOTIVERTE:Det er ingen tvil om at Oppegård-gjengen er i godt humør og i godt driv for tiden.  Nå skal de møte Kolbotn til lokaloppgjør. Øverst fra venstre ser du John-Erling Aarnes, Camilla Markholm, Erle Langetangen, Vilde Nysveen, Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad, Nora Asbjørnsen og Joachim Hattestad. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes. Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande, Tilde Pileberg, Anna Sundbye og Trine Hattestad. Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard, Martine Anseth og Ingrid Aasermoen.
TOIPPMOTIVERTE:Det er ingen tvil om at Oppegård-gjengen er i godt humør og i godt driv for tiden. Nå skal de møte Kolbotn til lokaloppgjør. Øverst fra venstre ser du John-Erling Aarnes, Camilla Markholm, Erle Langetangen, Vilde Nysveen, Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad, Nora Asbjørnsen og Joachim Hattestad. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes. Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande, Tilde Pileberg, Anna Sundbye og Trine Hattestad. Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard, Martine Anseth og Ingrid Aasermoen.

– Vi skal tvinge Kolbotn ut på løpetur

Oppegård-trener Joachim Hattestad er toppmotivert foran helgens lokaloppgjør.

Publisert

Lørdag den 18. november klokken 17.30 møtes altså Kolbotn og Oppegårds tredjedivisjonsdamer til ekte lokalderby i Sofiemyrhallen. 

Det er svært sjelden at Kolbotn og Oppegård spiller i samme divisjon, men så er tilfelle i årets tredjedivisjon damer i håndball.

Gleder seg

Oppegård-trener Joachim Hattestad gleder seg stort til lokaloppgjøret, men tar det som en helt vanlig seriekamp.

– Vi har ikke hatt noen direkte rivalisering med Kolbotn på mange, mange år, så vi tar dette som en helt ordinær kamp, men samtidig er det jo noe mer enn en vanlig kamp også siden man møter et lag fra samme kommune. Det skjer ikke ofte, sier Hattestad.

HAR TROEN: Trener Joachim Hattestad tror det kan bli seier mot Kolbotn.
HAR TROEN: Trener Joachim Hattestad tror det kan bli seier mot Kolbotn.

Han stiller med et toppmotivert lag foran helgens lokaloppgjør. Etter en periode med mange skader, har laget nå virkelig satt seg, og motivasjonen er på topp.

Les også: Oppegård 2 opp på pallplass

– Det har vært en sesong med mange skader som kanskje ikke har vært helt optimal, dét er både vi i trenerapparatet og spillerne enige om, men nå begynner folk å komme tilbake, laget begynner for alvor å sette seg, og det ser bra ut nå på skadefronten, sier Hattestad. 

Les også: Tre viktige poeng for Oppegård i Lerøyserien

Samtidig har laget hans, som består av en god del spillere fra både J16 og J18, gjort det knallskarpt på andre arenaer den siste tiden.

Oppegård J18 spilte blant annetførste Lerøyrunde i Njårdhallen i helgen. Fasiten ble både seier, uavgjort og tap og dermed tre viktige poeng. Dette gir selvfølgelig motivasjon foran helgens kamp i tredjedivisjon for seniordamer. 

– Det er klart dette inspirerer, men vi tar hver kamp for seg selv. Vi håper uansett  mange dukker opp i hallen, for dette er jo en morsom ramme, og så skal vi nå gå ut på banen og gjøre jobben vår, og planen er å tvinge Kolbotn skikkelig ut på løpetur, sier han med et lurt smil.

Utover det har det i all hovedsak vært vanlige treninger som har vært fokuset for Oppegård frem mot helgens lokaloppgjør. 

Showkamp og herrekamp med mer

Dermed er det bare å møte opp i hallen lørdag den 18. oktober klokken 17.30. Se gjerne også herrekampen som går foran, hvor Kolbotns andredivisjonsherrer får besøk av Stryn! 

I tillegg til at damene skal spille sitt lokaloppgjør, er det aktiviteter i hallen hele dagen gjennom Kolbotn ILs tradisjonelle skolecup.

I damekampen blir det også showkamp, også den ultralokal, for da skal Kolbotn og Oppegårds J06 spille og holde banen og publikum varme mens A-lagene er i garderobene og legger strategien foran andre omgang.

Dermed er det bare å møte opp til en skikkelig håndballfest i Sofiemyrhallen denne lørdagen! Ta turen og hei på ditt lokale lag!