VIKTIGE POENG: Oppegårds J18 skaffet seg viktige poeng i helgens runde i Lerøyserien.

Tre viktige poeng for Oppegård!

Oppegård J18 spilte første Lerøyrunde i Njårdhallen i helgen. Fasiten ble både seier, uavgjort og tap og dermed tre viktige poeng.

Publisert

Seieren kom mot Sola med solide 26-18. Her ble Nora Asbjørnsen kåret til banens beste med fem mål. Senere på dagen ble det tap 21-26 mot sterke Glassverket.

Josefine Jensrud satte inn syv mål og var banens beste.

Tøff kamp

Søndag møtte Oppegårdjentene arrangørklubben Aker Topphåndball. Det ble en svært jevn batalje. De gule startet med å ligge under 1-6, men klarte å dra innpå til 11-12 til pause. Andre omgang ble jevn hele veien.

Sekunder før slutt tok Oppegård timeout. Da satte de i verk et nytt innøvd trekk som gjorde at Vilde Nysveen scorte utligningsmålet til 24-24. I denne kampen var Tuva Rilang Kiøsterud best med syv mål.

Andre runde som går av stabelen i Østre Greverud 9.-10. desember.