NESTEN ALT FOR SPENNENDE: Oppegård 2 og gjestene fra Fjellhammer var så jevne og gode at det ble en thriller uten like i Greverudhallen!

Nervepirrende til siste slutt!

Vi har ikke spesielt lange negler igjen etter å ha sett Oppegårds J00 i aksjon i Greverudhallen denne helgen.

Publisert

Oppegård 2-Fjellhammer 25-24: Noe av det som er det beste med håndballen, er den uutholdelige spenningen når du ser to jevngode lag som følger hverandre som to sabler i full aksjon som på en fektekamp.

Slik var det også i Greverudhallen søndag den 15. januar, da Oppegård J00 sitt andrelag, Oppegård 2, fikk besøk av Fjellhammer i den gamle Greverudhallen.

Det ble rett og slett en thriller av en håndballkamp som nesten kunne pådra deg et hjerteinfarkt!

PS! Saken fortsetter under bildet! Se glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken!

 

 

NESTEN ALT FOR SPENNENDE: Oppegård 2 og gjestene fra Fjellhammer var så jevne og gode at det ble en thriller uten like i Greverudhallen!

Helt jevnt

Kampen var så spennende at publikum svaiet med i angrepene. Tempoet var lynkjapt, og skåringene kom som perler på en snor gjennom hele kampen.

Det var så jevnt at det var umulig å spå sluttresultatet, og begge lag var helt klart tente på seier.

Gangen i kampen var i grunnen som følger: Så Oppegård 2 foran med ett mål, ett minutt etter hadde det snudd, så lå Oppegård 2 foran igjen, før det snudde minuttet etter. Og så videre og så videre.

Velfortjent

UNDERHOLDENDE: Publikum fikk valuta for inngangspengene i denne kampen!

Kampen ble ikke avgjort før det var bare sekunder igjen, og Oppegård 2s særdeles dyktige keeper klarte å redde et skudd fra motstanderne fra Romerike.

Oppegård 2 (og publikum) kunne puste lettet ut. Seieren var et faktum, og det bare med ett måls forskjell!

Neste gang du har muligheten til å se jentene i aksjon hjemme er lørdag den 4. februar klokken 11.00 i Sofiemyrhallen. Da kommer Lillestrøk HK på besøk for å kjempe om seieren!

PS! Klikk play øverst i videovinduet for å se glimt fra kampen!

Powered by Labrador CMS