NÆRMEST USLÅELIGE: Det har vært en mesterlig sesong for Oppegårds J16.

J16 til topps i regionserien

Dobbel jubel for Oppegårds unge håndball-krigere.

Publisert

Det ble dobbel jubel for Oppegård J16 i Rakkestadhallen lørdag. Jentene var kvalifisert for ikke mindre enn to finaler i Regioncupen IØR!

I J18-finalen møtte de norgesmestrene Nit/Hak som nylig vant Lerøyserien. De ble også nordiske mestere julen 2015 da Oppegård kom på fjerdeplass. OI-jentene gikk offensivt til verks og banket inn det ene målet etter det andre. Angrepsspillet fløt og det var tett bakover. Til pause ledet de 17-12!

Som smurt

Andreomgangen gikk like smurt. Oppegårdjentene holdt stand og ledet hele veien til 30-25! Da fikk de virkelig betalt for styrke- og kondisjonstreningen gjennom sesongen. Det ble en kort feiring med pokal, medaljer, T-skjorter og Unn's pastasalat før neste finale i J16.

Les også: Påskesølv til J16 i Danmark

Lørenskog skulle få den ære å bryne seg på de ferske cupmesterne. Piffen hadde nok gått litt ut av jentene, men de klarte likevel å samle seg til en storseier, 25-10. Med dette har gultrøyene vunnet IØR fire år på rad!

PS! Saken fortsetter under bildet!

NÆRMEST USLÅELIGE: Det har vært en mesterlig sesong for Oppegårds J16.

Klart for Bring-sluttspill

Nå har J00-laget vunnet sølv i Danmark i påsken, de er Regionmestere i serien for andre gang og dobbelt Regioncupmestere.

NÆRMEST USLÅELIGE: Det har vært en mesterlig sesong for Oppegårds J16.

Til helgen er det sluttspill i Bring. Med litt dyktighet og hell kan de bli norgesmestere for andre gang!

Powered by Labrador CMS