HELT OVERLEGNE: Det virker som om ingenting kan stoppe Oppegårds J16! Nå går de mot sitt andre regionsmesterskap.

Oppegårds J16 fosser mot regionsmesterskap igjen!

Selv med to kamper igjen er det litesom kan frata Oppegårds J16 gullet i år!

J16-laget spilte A-sluttspillkamp mot Bøler søndag. Med seier var jentene i praksis regionmestere for andre gang, selv om to kamper gjenstår.

De leverte og vant solide 35-21. Gultrøyene er ubeseiret med ti måls seiersmargin i snitt per kamp!

De har også klart det kunststykket å komme til finalen i regioncupen, IØR, i J18! I sin egen klasse skal de spille semifinale rett før påske.

Fornøyd

Trener Joachim Hattestad er stolt av jentene sine, og fornøyd med årets sesong.

FANTASTISKE: J16, her fotografert under Bringserierunden i ØGI tidligere i år, har hatt en fantastisk sesong.

– Jeg er kjempestolt. Jeg føler at vi i år har fått til en å skape en vanvittig prestasjonskultur. Slik har det i og for seg vært en god stund, men ikke på samme måte som i år. Vi har i år klart å skape en intern konkurransekultur med minst to spillere per plass på banen. Stå-på-viljen er sterk, og jeg tror forskjellen på oss og andre lag som vi møter, er at vi har en svært god bredde i stallen og en vinnerkultur hvor alle drar i samme retning, sier han.

Les også: Dro til Trondheim for å sanke poeng

– I tillegg er det et svært godt fellesskap i laget. Jentene er gode venner, og skaper stor trivsel selv både på og utenfor banen. I tillegg er de kravstore både overfor seg selv og lagapparatet, Vi har en kultur som er basert både på lek og konkurranse. Jentene har det morsomt på laget, og dette gir resultater i form av et godt samhold og samspill på banen, sier Hattestad.

Tøff motstand

Etter sommerferien venter nye utfordringer for jentene, som har planer om å både satse på seniorlaget til Oppegård og kvalifisere seg til Lerøyserien.

FANTASTISKE: J16, her fotografert under Bringserierunden i ØGI tidligere i år, har hatt en fantastisk sesong.

– Det er mange spennende utfordringer neste år. Vi kommer til å trenge stor bredde også neste år, men vi har, etter min mening, alle kvaliteter som skal til for å hevde oss spillmessig. Jeg har sett litt på hvilke lag vi møter neste år. Det blir tøff motstand, men jeg mener helt klart at jentene våre har det som trengs for å kunne hevde seg både i Lerøy og på seniorlagsnivå, sier Hattestad.

Les også: Gigantisk bildespesial fra Bringserierunden i ØGI

– Vi skal trene både fysikk og kondisjon for å være forberedt fysisk. Klarer vi det, tror jeg vi kan bite godt fra oss også neste år. Det blir både utfordrende og morsomt for jentene å forsøke seg både på seniornivå og i en eldre serie enn i år, men vi gleder oss og skal ta imot utfordringene på strak arm, avslutter Hattestad. 

PS! Les mer i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 30. mars!

HELT OVERLEGNE: Det virker som om ingenting kan stoppe Oppegårds J16! Nå går de mot sitt andre regionsmesterskap.
Powered by Labrador CMS