Flott runde i Lerøyserien for Oppegård-jentene

Beholder sjetteplassen etter helgens runde i Lørenskoghallen.

Publisert

Oppegård J18 spilte tredje runde i Lerøyserien i helgen. Den ble avviklet i Lørenskoghallen på Romerike, og det ble en spennende og fartsfylt helt, som bød på både komfertabel seier og en tøff match for Oppegård-jentene.

Seiret

Det startet med en komfortabel seier 24-15 over Oppsal. Nora Asbjørnsen ble kåret til banens beste, og hun skåret hele syv mål denne kampen.

Vertsklubben Fjellhammer stod på andre siden av banen senere på lørdagen. Jentene ledet kontrollert fra midten av første omgang og ut kampen til 28-24.

Julie Hattestad fikk bestemannsprisen i denne kampen, og skårte forøvrig åtte mål.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPET HARDT: Oppegård-jentene kjlempet hardt for poengene på Lørenskog i Lerøyserien i helgen.

Beholder sjetteplassen

Lerøyfavoritten Sarpsborg ble en hardere nøtt å knekke. Jentene ledet 11-10 til pause etter å ha ligget under med fire mål en periode. I andre omgang røynet det på for de gulkledde.

Sarpsborg vant til slutt 29-17.

Vilde Nysveen ble toppscorer og vant bestemannsprisen. Hun puttet syv mål i kampen.

Oppegård beholder sjetteplassen på tabellen med fire av seks poeng. Neste runde går i Trondheim om tre uker.