GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mai Linn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes.

– Vi skal bite fra oss!

Kolbotn har ikke tenkt å la Oppegård komme til dekket bord i helgens lokalderby i Sofiemyrhallen.

Publisert

Lørdag den 18. november klokken 17.30 møtes altså Kolbotn og Oppegårds tredjedivisjonsdamer til ekte lokalderby i Sofiemyrhallen. 

Det er svært sjelden at Kolbotn og Oppegård spiller i samme divisjon, men så er tilfelle i årets tredjedivisjon damer i håndball.

Skal bite fra seg

Kolbotn-trener Stein Mamen gleder seg til helgens kamp, og er klar på at Kolbotn-damene ikke har tenkt å la Oppegård stikke av med poengene. 

Les også: OI-trener Joachim Hattestad: – Vi skal tvinge KIL ut på løpetur

– Nei, vi har tenkt å bite fra oss. Vi vet jo at Oppegård er et satsende lag med mange unge spillere, men selv om de har et meget bra lag, så har vi mange kvaliteter å by på her i Kolbotn. Vi har en eldre og kanskje mer erfaren stall, og vi er et jevnt lag. Det tror jeg blir vår styrke i helgens kamp, sier Mamen.

Laget har slitt litt med mange skader i det siste. 

HAR TROEN: Trener Stein Mamen.

– Ja, vi har hatt en del skadeutfordringer, og har blant annet én spiller nå som trolig er ute for en god stund fremover, og det er klart at det preger et lag, sier han. 

Les også: Oppegård 2 opp på tredjeplass i sjettedivisjon

– Samtidig synes jeg at vi har en del gode kvaliteter å spille på akkurat nå. Vi har jobbet hardt med samspillet etter at vi sydde sammen en spredt stall på begynnelsen av sesongen, og dette arbeidet har vi kommet godt i gang med, og vi blir bedre og bedre, sier Mamen.

–  Utviklingen har vært bra så langt i sesongen, og vi biter tennene sammen og jobber videre med de kvalitetene vi har. Jeg tror nok at vi vil se enda flere resultater av det harde arbeidet etter jul, men med tanke på utgangspunktet vårt foran denne sesongen, så har vi kommet et godt stykke på vei, sier han.  

Han håper på fullt trøkk i helgens lokalderby.

– Jeg tror dette kan bli utrolig morsomt, og det hadde vært gøy med skikkelig trøkk i hallen i et lokaloppgjør, så her er det bare å komme, er oppfordringen. 

Showkamp og herrekamp med mer

Dermed er det bare å møte opp i hallen lørdag den 18. oktober klokken 17.30. Se gjerne også herrekampen som går foran, hvor Kolbotns andredivisjonsherrer får besøk av Stryn! 

I tillegg til at damene skal spille sitt lokaloppgjør, er det aktiviteter i hallen hele dagen gjennom Kolbotn ILs tradisjonelle skolecup.

Les også: Tre viktige poeng for Oppegårds J18 i Lerøy

I damekampen blir det også showkamp, også den ultralokal, for da skal Kolbotn og Oppegårds J06 spille og holde banen og publikum varme mens A-lagene er i garderobene og legger strategien foran andre omgang.

Dermed er det bare å møte opp til en skikkelig håndballfest i Sofiemyrhallen denne lørdagen! Ta turen og hei på ditt lokale lag!

Powered by Labrador CMS