STÅR PÅ: Oppegårds trediedivisjonsdamer er klare for innspurten i årets sesong.

Fortsatt på sølvplass

Oppegårds A-lags-damer gir alt for å sikre andreplassen i årets serie.

Publisert

17 kamper, fjorten seire og tre tap - 28 poeng. Det er status for Oppegårds tredjedivisjonsdamer i håndball i årets sesong.

Laget har ikke tapt på seks kamper, og har gjort en fremragende sesong så langt. Det er dog hele seks poeng opp til serieleder Follo, som har 34 poeng og likt antall spilte serierunder som Oppegård har. 

Rett under puster også Nordstrand 2 med 26 poeng, men de har en kamp mer spilt enn Oppegård-damene har, noe som forhåpentligvis gir et lite pusterom i den spennende slutt-biten av årets sesong.

NB! Saken fortsetter under bildet

Skal stå på

HAR TENKT Å GI ALT: Trener Joachim Hattestad er fast bestemt på at målet er å holde sølvplassen i årets sesong.

Trener Joachim Hattestad sier det ikke blir noe hvile nå ut sesongen.

– Vi ser nok at det kanskje kan bli for tøft å ta igjen Follo og rykke opp, og gjør nå alt vi kan for å trygge sølvplassen, sier trener Joachim Hattestad. 

Han er likevel fornøyd med prestasjonene til laget sitt gjennom denne sesongen. 

Les også: Nye poeng til Oppegård 2

– Jeg synes vi har hatt en ok stigning gjennom året. Vi har blitt mer og mer vant til å møte lag som er fysisk robuste, men jeg synes vi blir bedre og bedre. Vi har vunnet mange kamper på rad i det siste, og laget vårt har et godt nivå nå, sier Hattestad.

NB! Saken fortsetter under bildet

NYE POENG: I forrige serirunde vant Oppegård mot Tveter.

Fire runder igjen

Fire serierunder gjenstår nå, og den første kampen ut blir mot Kolbotn i returoppgjøret i Østre Greverud Idrettshall tirsdag den 13. februar klokken 20.30.

Deretter venter hjemmeoppgjør mot Skogsstrand torsdag den 1. mars, etterfulgt av borteoppgjør mot Haugerud den 11. mars, før sesongen avsluttes hjemme mot Tindlund i Greverudhallen torsdag den 22. mars klokken 18.45.

Dermed er det bare å møte opp og heie frem damene våre i de gjenværende kampene. 

Powered by Labrador CMS