Imponerte i årets første hjemmekamp!

Gjestene fra Østfold møtte et ustoppelig godstog i lyn-fart i Greverudhallen.

Publisert

Oppegård-Trøgstad/Eidsberg/Askim 38-23: Oppegårds nye damelag spilte sin første hjemmekamp i den gamle Greverudhallen torsdag den 28. september, og det var i realiteten kun ett lag på banen i kampen.

Motstander Trøgstad/Eidsberg/Askim hadde i realiteten aldri sjanse til å ta poengene i kampen, og det var et kontringsvillig Oppegård som tok poengene velfortjent etter seier 38-23.

Spilte godt gjennom hele kampen

De unge spillerne spilte knallgodt i kampen, og viste seg både sterke og samspilte. Selv om det tidvis var en del tekniske og personlige feil i kampen, var det et godt, sterkt og samspilt lag som viste seg fra sine beste sider i kampen.

Les også: – Vi er innmark spente og tente, sier trener Hattestad

Med denne seieren har laget plasser seg på åttendeplass på tabellen med to poeng. Follo HK Damer 2 topper tabellen med åtte av åtte mulige poeng.

IMPONERTE: Oppegård-damene kjempet til siste sekund, selv om de hadde totalkontroll på kampen! 

Dersom laget fortsetter på denne måten, lover det godt for resten av sesongen! Du kan se video og bildespesial fra kampen på oavis.no!

Les også: Bortetap for Kolbotns andredivisjonsherrer

Neste kamp er forøvrig torsdag den 12. oktober klokken 18.45, også den i den gamle Greverudhallen. Deretter venter bortekamp mot Tveter den 26. oktober, før det blir ny hjemmekamp mot serielederen søndag den 29. oktober klokken 15.45. Denne kampen spilles i Østre Greverud Idrettshall. Dette blir nok ekstra spennende, for hvis det skal bli slik som hovedtrener Joachim Hattestad mener, så skal de gule og sorte krigerne kjmpe i toppen og mot opprykk, og da blir det nok avgjørende med en seier mot naboen fra Ski.

PS! Du kan lese mer om kampen og årets satsning i damehåndballen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 5. oktober. Se video fra gårsdagens kamp i Greverudhallen i videovinduet øverst i saken, og se bildespesial herunder fra gårsdagens kamp!

Powered by Labrador CMS