OGSÅ PÅ GARDERMOEN: Høyres Siv Karspersen er engasjert og involvert i avtalediskusjonene på Gardermoen.

– Kolbotn og Oppegård vil bli ivaretatt også i fremtiden

Varaordfører Siv Kaspersen (H) beroliger dem som tror Oppegård blir slukt av giganten i sør.

Publisert

En av dem som også er tilstede på forhandlingsmøtene på Gardermoen, er varaordfører Siv Kaspersen (H).

Positiv

Hun er positiv til forhandlingene så langt, og beroliger folk i Oppegård som er redd for at giganten i Ski nå er i ferd med å spise opp lille Oppegård her på Gardermoen. 

OGSÅ PÅ GARDERMOEN: Høyres Siv Karspersen er engasjert og involvert i avtalediskusjonene på Gardermoen.

– Mange har vært redd for at Oppegård skal bli en del av det store sluket i Ski kan ta det med ro. Vi skal forhåpentligvis lande på en avtale som vil gavne alle innbyggere uansett om de kommer fra dagens Ski eller dagens Oppegård, sier Kaspersen.

– Det viktige er at avtalen vi forhåpentligvis lander i morgen også vil skape begeistring for innbyggerne i Oppegård, sier hun.

– God stemning

Varaordføreren er fornøyd med hvordan forhandlingsmøtene har forløpt seg så langt.

– Det er en utrolig god stemning. Her er det samlet politikere som faktisk vil noe på vegne av den nye kommunen, og det er det som gjør at det er spennende å være her. Det er mange konstruktive tanker som deles. Alle her har en felles intensjon om at avtalen skal gavne alle og ikke bare enkelte eller enkeltområder, sier hun.

Bakgrunn

  • Politikere og administrasjon i Oppegård og Ski er samlet på Gardermoen i to dager for å diskutere plattformen og en avtale for den nye storkommunen.
  • DIskusjonene disse to dagene skal føre til en endelig avtale for hvordan den nye storkommunen skal driftes og drives videre.
  • Akkurat nå  diskuteres de forskjellige punktene i avtalene, før politikerne forhåpentligvis vil komme til en enighet om en avtale etter disse to dagene. 
  • Hva ordlyden blir i den endelige avtalen, kommer vi tilbake til når den er klar.
Powered by Labrador CMS