ET UVANLIG OPPDRAG: Det er ikke hver dag noen
ET UVANLIG OPPDRAG: Det er ikke hver dag noen "eksproprierer" hytter her i Oppegård, men dette var altså tilfellet i Skiveien.

Utenlandsk mann "tok over" hytte på Kolbotn

Tyvkoblet strøm fra naboen og tok seg til rette i ubebodd hytte i Skiveien.

Publisert

I går kveld fikk Follo-politiet en melding av en type som kanskje ikke er så vanlig her i Oppegård. Meldingen gikk ut på at noen hadde tatt seg ulovlig inn i en hytte i Skiveien. 

Politiet dro ut ved 09-tiden i morges, og der påtraff de en mann av  utenlandsk opprinnelse i 30-årene, som absolutt hadde tatt seg mer til rette enn hva han hadde tillatelse til.

Les også: Fortvilet over gjentatt hærverk

– Vi påtraff en mann av utenlandsk opprinnelse som rett og slett hadde bosatt seg i hytten. Vi aner ikke hvor lenge han har holdt til der, men han hadde tatt seg godt til rette, og til og med tyvkoblet strøm til hytten fra naboen, forteller operasjnsleder Øyvind Thoresen ved Øst politidistrikt. 

Vedkommende hadde ikke tillatelse av eieren til å bo der. I tillegg til tjuvkoblingen var det en del forsøpling i huset.

I arresten

Akkurat nå sitter den ulovlige beboeren i arresten ved Follo politistasjon.

– Det er fortsatt en del som er uklart her, da det var noen språklige utfordringer i forbindelse med avhøret på stedet. Derfor sitter vedkommende nå i arresten i påvente av nytt avhør med tolk, forteller Thoresen. 

– Forhåpentligvis vil det bringe mer klarhet i hvorfor mannen tok seg inn i hytten, hvor lenge han har bodd der og hva han har gjort i hytten, sier Thoresen. 

Powered by Labrador CMS