EXIT FRA KIL: Kraftpakken Ingrid Kvernvolden er ferdig i Kolbotn IL

Kvernvolden ferdig i KIL

Etter 35 kamper og åtte mål er den dyktige angriperen Ingrid Kvernvolden ferdig i KIL.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid B. Kvernvolden gir seg i Kolbotn etter halvannet år i blått og hvitt. Hun kom til klubben før 2021-sesongen, rakk å spille 35 kamper for A-laget, og noterte seg for totalt 8 mål på halvannen sesong.

Nå må hun hjem for å fullføre utdannelsen sin som fysioterapeut. Det skriver Kolbotn Fotball Kvinner på sine nettsider.

– Det er veldig trist for klubben å miste spilleren og mennesket Ingrid Kvernvolden. Hun er målfarlig, byr på seg selv, og vil bli savnet både på og utenfor banen. Hun har representert klubben positivt, bistått med flere viktige scoringer, arbeidsinnsats, og hun har bidratt som en fargeklatt. Det er leit at det ikke lar seg gjøre å kombinere utdannelsen og Toppseriespill for Ingrid, men slik er livet enkelte ganger, og da må vi legge til rette for det, uttaler sportssjef Marius A. Overmo og hovedtrener Aleksander Olsen.

GLADE DAGER: Ingrid Kvernvolden (i forgrunnen) har hatt mange oppturer på Sofiemyr stadion Som her, da Arna Bjørnar ble slått på hjemmebane.

Nå går ferden videre til hjemlige trakter på Hedmarken. Turnusarbeid lar seg ikke kombinere med toppidrett på Sofiemyr.

– Jeg har fått tilrettelagt hele studieløpet til å kombinere Toppfotball og utdannelse, men når det kommer til turnusen, så lar det seg ikke kombinere. Den skal jeg ta i Ringsaker frem til neste sommer. Kolbotn har forsøkt å tilrettelegge så godt de kan, men det ble etter hvert umulig å kombinere toppseriespill på Sofiemyr og 100 prosent jobb i turnus. Da må jeg prioritere å fullføre utdannelsen. Etter gode samtaler med støtteapparat, var det gjensidig forståelse for avgjørelsen som ble tatt, sier Kvernvolden.

Hun er tydelig på at hun har hatt et godt opphold i Kolbotn, og at hun ikke er ferdig som toppidrettsutøver.

– Det har vært ei utrolig fin tid. Klubben har tatt godt vare på meg, og jeg har blitt helt skadefri. Det er blitt tatt store steg i profesjonalisering for damelaget. Jeg har spilt med en herlig gjeng som jeg har blitt veldig glad i, og det er et veldig godt samhold blant spillere og støtteapparat i Kolbotn. Det blir et savn å ikke være en del av denne gjengen, og jeg vil selvfølgelig fortsette å følge med og heie de fram. Takk for alle gode minnene vi sammen har skapt og delt, avslutter Kvernvolden

MÅLMASKIN: Ingrid Kvernvolden har vært en viktig bidragsyter for KIL det siste halvannet året. Hun spilte sin siste kamp mot Rosenborg 14. august.
Powered by Labrador CMS