BRUKTE BREKKJERN: Tyvene brukte brekkjern for å å komme seg gjennom de to låsene på Kolbotn Fyskialske Institutt, forteller manuellterapeut Nemat Arabibaf.

Frekt tyveri på Kolbotn Fysikalske

Onsdag kveld har tyver tatt seg inn i lokalene til Kolbotn Fysikalske Institutt, og stjålet både penger og dokumenter.

Publisert

Politiet fikk onsdag kveld i 22.00 tiden melding om et innbrudd hos Kolbotn Fysikalske Institutt, som holder til i annen etasje på Kolbotn torg. De frekke tyvene har stjålet både penger og dokumenter.

– De har vært inne på flere kontorer og vi har vært på åstedet og sikret spor. De har også prøvd å bryte seg inn i lokalene ved siden av, men ikke lykkes, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.

Les også: Kjørt til sykehus etter MC-ulykke

Det var manuellterapeut Nemat Arabibaf som først oppdaget innbruddet, da han kom innom kontorene sent onsdag kveld.

– Jeg oppdaget at døren var åpen og at det var rot overalt. De har kastet ting rundt på gulvet og vært i alle rommene, også resepsjonen og garderoben, sier Arabibaf.

Han tilkalte politiet som kom og kunne konstatere at noen hadde brutt opp døren med brekkjern.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Stjålet personlige dokumenter

STJÅLET: En lignende veske med personlige dokumenter ble tatt i innbruddet. – Jeg er veldig lei meg, sier Nemat Arabibaf.(Foto: Veronica Grude Docker)

Tyvene har ikke fått med seg pasientopplysninger av noe slag, opplyser Arabibaf på vegne av alle behandlerne som jobber på Kolbotn Fysikalske. 

– Folk må ikke bekymre seg for pasientopplysningene, ingen av disse har kommet ut. Vi bruker elektronisk journalsystem med flere koder, sier han.  

Derimot har de freidige skurkene stjålet en pc-veske med Arabibafs  personlige dokumenter.

Les også: Grovt tyveri på byggeplass

– Det er veldig trist for det har ingen verdi for andre enn meg. Det var originale utdanningsbevis og en del papirer fra hjemlandet jeg ikke kan erstatte. Jeg er veldig lei meg, forteller manuellterapeuten.

Nå håper Arabibaf at noen kanskje har sett vesken med dokumentene. 

– Kanskje de har blitt kastet et sted. Hvis noen finner papirene håper jeg de leverer de til meg, sier han. 

Pc-vesken lå i et låst skap i garderoben som tyvene har tatt seg inn i. I tillegg har de fått med seg et mindre beløp i vekslepenger og en pc.  

Powered by Labrador CMS