HURRA: En sittende Aurora Mostue jubler

Rett til kvartfinalen i IØR Cup!

Kolbotns J14 slo til igjen! Denne gangen mot Kråkerøy!

Publisert

Kolbotn-Kråkerøy 21-20: Kolbotns J14  tok imot Kråkerøy i 1/16 dels finalen i IØR Cup i Sofiemyrhallen.

Et hjemmelag som hadde noen spillere på skadelisten, og noen forfall pga sykdom hadde ikke de største forhåpninger om videre avansement.Uansett så var alle innstilte på å kjempe og gi alt.

Startet bra

Kolbotn startet bra og tok initiativet i kampen fra start, men Kråkerøy kom etter hvert mer med og ledet med ett mål til pause.

I andre omgang fortsatte lagene med å skifte på å lede, og ca 1 minutt før slutt ledet Kolbotn med 20-19 og hadde ballen.

En teknisk feil førte til kontra fra Kråkerøy og utligning til 20-20 som ble resultt etter 2x20 minutter.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også bildeserien øverst i saken!

KLINER TIL: Kolbotns J14 i aksjon under IØR Cup. Navn f.v. ser du :Andrea Gaarder,Emma Kvaalen (03), Kristina K. Hauge, Anna Pasandideh, Thea Holløkken, Sarah Mørk, Lotte Eriksen, Eline Næss, Andrea Tjærnes,Aurora Mostue, Ane Lauknes og Martine Brobakken.

Så ble det avgjort

Kampen skulle da avgjøres på «sudden Death», og Kråkerøy vant loddtrekkingen og startet med ballen.

Da de ble blåst av for teknisk feil, så fikk Kolbotn sjansen og et godt angrep ble avsluttet med seiersmål og videre avansement til kvartfinale.