INN PÅ LANDSLAGET: Marthea Meier får lovord fra Kolbotn-trener Solveig Gulbrandsen (t.h.). Nå er hun klar for J16-landslaget.

Marthea (16) fra Kolbotn på landslaget

Fotballtalentet fra Kolbotn hevder seg helt i landstoppen.

Marthea Meier (16) er i landslagssjef Lena Tyribergets J16-tropp som ble offentliggjort tirsdag. Det blir Meiers aller første møte med landslagsfotballen

 Lang Kolbotn-tradisjon

Marthea Meier er en vaskeekte Kolbotn-spiller og har tråkket sine barnefotballsko på Sofiemyr siden hun var en liten jente.

Hun tilhører den talentfulle J01-årgangen og har allerede mange gode opplevelser bak seg som fotballspiller i klubben.

Les også: En Einar på kvinnefotball

Meier har spilt med sitt eget lag hele veien opp, men har hospitert med juniorlaget og debuterte også på seniornivå for andredivisjon i fjorårets sesong. Hun ble etter jul tatt opp i klubbens Junior Elite satsing.

Får lovord

Kolbotns Toppspillerutvikler Solveig Gulbrandsen er full av lovord om ungjenta.

- Marthea er en fotballsmart jente. Hun er en spillende midtstopper med en svært god pasningsfot. Hun gjennomgikk en tøff skadeperiode i fjor, men klarte seg fint gjennom denne og har vokst som spiller nå når hun er tilbake for fullt. Hun er veldig lærevillig og tar ting lett. Det blir spennende å følge med på henne fremover, avslutter en fornøyd Gulbrandsen til kolbotnkvinnefotball.no

Powered by Labrador CMS